Se dette nyhedsbrev i en browser

Natarbejde på Vestmotorvejen

Slidlaget på motorvejen fra Slagelse til Storebæltsbroen skal udskiftes. Der skal lægges 6.500 tons ny ”miljøasfalt” ud på strækningen. Asfalten har lavere rullemodstand, uden at miste friktionsevne, og dermed sparer bilerne brændstof. 

Der arbejdes i tidsrummet fra klokken 20:00 til næste morgen klokken 05:00, og vi kører med 15 lastbiler på opgaven. Chaufførerne bliver udfordret på opgaven, da der skal bakkes op til 5 kilometer for at komme i position til udlæggermaskinerne.

Inden den nye asfalt udlægges, bliver den slidte asfalt affræsset, bearbejdet og skal derefter benyttes på strækninger på Fyn og Sjælland.

Vi har travlt og mangler flere entreprenørlastbiler på Fyn og i Jylland.

Kontakt os venligst.
Ring til Claus V. Bjarøy eller Johnny Vallem på telefon 4752 4700
 

Nicolais 25 år hos os

Nicolai Raun har haft mange ”kasketter” på hos os gennem de sidste 25 år.

Det startede i Skuldelev, hvor Nicolai begyndte som elev i regnskabsafdelingen. Inden da tog Nicolai et år i Tyskland som medhjælper på et laboratorium, efter at soldatertiden var afsluttet.

Det med regnskaber blev sluppet efter fire år og afløst med et år i vores volumetransportafdeling. Så blev det nogle år i container– og asfaltafdelingen. Tilbage til regnskaberne med ansvar for hele afdelingen, for så siden at tage ansvaret for kørslen. Sideløbende havde Nicholai opgaver med at implementerer nyt IT system og mobilløsninger.

I dag sidder Nicolai med kundekontakt, som kundeservicechef. Nicolai vil gerne være med, hvor der sker meget, og i dag har vi glæde af hans store indsigt i alle vores gøremål.

Tak til Nicolai for indsatsen.

Fire nye kollegaer i Roskilde

Fra New York til Roskilde

Vi har budt Anna Tempte velkommen i vores travle reception. Anna har været vant til at holde rigtig mange bolde i luften. Fra internationale hotelreceptioner, til New York for at få en uddannelse som skuespiller og til også at opnå roller. Nu er Anna kommet til os, og som hun siger med egne ord – "Jeg har aldrig oplevet så behagelig en arbejdsplads, og kontakten med mange mennesker, det er lige mig."

 

Et spændende jobspring

Dorte Kofod Birch Andersen er ny i vores regnskabsafdeling. Dorte startede efter endt skolegang i sundhedssektoren og fik godt 10 år der, før interessen for regnskaber trak.

En studentereksamen blev taget og efterfulgt af en toårig uddannelse som financial controller. Dortes mand er vognmand og faderen entreprenør, så det er ikke en fremmed verden, Dorte er landet i hos os.

 

Fra lastbilsæde til kontorstol

René Orla Kastrup Andersen har rullet mange mil i et førerhus, inden han i 2015 tog den sidste tur lastbilen og rykkede ind på kontoret i det transportfirma han kørte for.

Der var travlhed, og som René siger – "På en enkelt dag kunne jeg skifte kasket rigtig mange gange, - lidt for mange. Her hos DSV Transport har vi så mange lastbiler i gang, at godt nok skal der trylles, men ikke hvert minut."

René er glad og siger, at han er blevet taget godt imod.

 

Vognmandsdatteren er kommet til os

Caroline Frydensberg Urup er startet i vores kørselsafdeling i begyndelsen af august. Caroline søgte jobbet i vores salgs- og supportafdeling, men sådan gik det ikke. Det blev et job i kørselsafdelingen. Det ligger nu heller ikke fjernt, da Caroline er opvokset med tunge lastbiler i faderens vognmandsforretning. Caroline færdigjorde sin uddannelse på EUX Business og fik derefter godt et halvt år på reservedelslageret hos BMW, inden hun startede her hos os.

Det er fedt at arbejde her. Jeg har travlt og det er lige mig.” - siger Caroline.

 

Fra handelsskolen til transportbranchen

Jonas Kristoffer Johansen kom fra Køge Handelsskole til os med en HHX uddannelse i lommen.

Jonas har som fritidsjob haft timer i cateringbranchen og forsyningen på Køge Sygehus.

Nu er det transport hverdagen byder på, og det er en dag med koordinering, oprettelse af nye opgaver, faktureringsoversigter og svare kunder.

"Det er en spændende hverdag, med gang i den." - siger Jonas.

 

"Vil du med ud og flyve"

Se vores nye film, hvor du kommer med i luften over jordtippen i Kokkedal.

 

Frameld dig dette nyhedsbrev