Se dette nyhedsbrev i en browser

Et kæmpe

hul i jorden

På Marmormolen er der for tiden en livlig aktivitet, da vi har travlt med at køre 140.000 tons jord bort.

Det er arbejdet vedrørende bebyggelsen på Marmorvej, hvor der skal etableres en 2-etagers parkeringskælder og efterfølgende opføres boliger. Byggeriet ligger op til den nyopførte FN bygning, så da FN's generalsekretær Ban Ki-Moon besøgte ejendommen, måtte lastbilerne holde stille en hel dag.

Der skal køres omkring 140 læs jord væk i døgnet, så opgaven vil være løst inden for 30 dage.

Hver en meter er planlagt

Når en beholder med en diameter på 5 m og en længde på 11 m skal transporteres fra Køge til Kalundborg, kræver det megen planlægning. Når ruten er lagt, og godkendelserne er i hus, kan transporten skydes i gang.

Lørdag aften blev blokvognen læsset, og søndag kl. 18.00 rullede vognen af sted. Ca. fire timer senere var beholderen sikkert fremme hos Pronova BioPharma i Kalundborg.
 
Transporten krævede to følgebiler og en servicevogn til at tage sig af genopsætningen af vejskilte og fjernelse af nedfaldne grene.

Det har konsekvenser, at P. Pihl & Søn er gået konkurs

Da byggemastodonten P. Pihl & Søn gik konkurs den 26. august i år, gav det efterdønninger i hele branchen. DSV Transport kan desværre også mærke konkursen.

- Flere igangværende anlægsaktiviteter er blevet stoppet, og det betyder, at vi siden lukningen af P. Pihl & Søn dagligt har manglet kørsel til ca. 25 lastbiler, - oplyser Lars Kristoffersen og fortsætter, - vi håber, at projekterne snart kommer i gang igen, så vi kan få lastbilerne ud på vejene.
 
Det største byggeprojekt hvor konkursen berører DSV Transport, er færdiggørelsen af Frederikssundsmotorvejen. 

Ny innovation til Nymølle

I Danmarks største grusgrav i Hedehusene er Nymølles nye direktør, Ole Nørklit, ved at støbe kuglerne til at imødekomme fremtidens krav til en professionel råstofleverandør.

Ole kommer fra et tilsvarende job hos Unicon, hvor råstofferne blev til beton. Før direktørjobbet i Unicon, var Ole beskæftiget i forskellige ledende jobs, hvor logistik og innovation var omdrejningspunktet.

- Jeg føler mig godt modtaget af ledergruppen og alle medarbejderne, og glæder mig til at komme i gang med alle de nye opgaver, siger Ole og fortsætter, - vi vil arbejde benhårdt på kundefokus og udvikling.

Med 23 aktive grusgrave og knapt det halve i "mølposen," er der nok at tage fat på for den nyligt tiltrådte direktør. Med dygtige kollegaer og en masse drive og engagement, skal det nok lykkes for Ole og hans team at udvikle Nymølle yderligere.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev