Se dette nyhedsbrev i en browser

Når der skal flyttes en bygning med en bredde på 6,5 meter, og du skal gennem to små landsbyer, så er der ikke meget at give af.

Vores kunde Bakkelygård havde et ønske om at få et større kontor, og de havde fundet det de søgte hos den lokale tømmerhandel i Venslev, i Hornsherred. Bygningen måler 6,5 m i bredden, 3,75 m i højden og 11 m i længden. Bygningen vejer 10 ton. Det blæste og da bygningen kom til vejrs, steg belastningen med et par tons. Turen gik gennem to små landsbyer, hvor pladsen var meget trang. Mange af de lokale fik sig lidt af en oplevelse og fik hevet mobilerne frem og snuppede et par billeder. Det er ikke hver dag, der kommer et helt ”hus” kørende forbi. Alt gik op i en højere enhed i sidste ende, og en tilfreds kunde kan nu indtage de nye faciliteter. Kom med på turen her.

Stort nyt projekt

Vi har lukket en af de største byggesager, der kommer i København i 2021.  MT-Højgaard står som entreprenør, og vi skal køre 70.000 tons jord væk og levere ca. 35.000 tons materialer til det nye Ikea ved Fisketorvet i København. 70.000 tons svarer til, hvis du tager og graver en meter jord af 8 fodboldbaner. To tredjedele af jorden skal køres gennem byen og ud til Nordhavnen, hvor det benyttes til udvidelse af havneområdet. Vi er startet på projektet, og vi skal være færdig i juni måned.

 

Skaber grønne arealer

Ambitionen om at skabe grønne arealer har været et bærende element i planen fra start og er stadig en central del af IKEA-projektet. Lokalplanen lægger op til, at der etableres et rekreativt grønt område på taget af Ikea-København og et grønt parkstrøg, der skal binde bydelen sammen fra Bernstorffsgade og Otto Busses Vej.

Af MT. Højgaard har vi også fået en ”mindre” opgave med at køre ca. 17.000 tons jord, der skal fjernes fra PFA byggeriet i Nordhavnen i København.

 

Fra førerhuset til skærmen

Som far, så søn. Michael Nielsens far har kørt lastbil i over 35 år, og da Michael som ung skulle vælge vejen frem, skulle det helt sikker ikke være som chauffør. Så en handelsuddannelse blev taget, suppleret med transportoperatør visdom. Et job hos Trælasthandelen i Kalundborg bød sig til, og der kom jo mange chauffører som Michael snakkede med. En dag...

Seks nye kollegaer

Vi har budt seks kollegaer velkommen i Roskildeafdelingen her i foråret.

Fra venstre ser du:

Malene Hitz, Kørselsleder asfalt - Emma Isak Møgelvang, Projektkoordinator Jord Per Johansen, Kørselsleder container Thor Lundgren, Salgsansvarlig øst - Bo Hansen, Afdelingsleder - jord og ressourcer region øst - Thomas Jørgensen, Kørselsleder volumentransport og Sverige

Ta’ godt imod vores nye kollegaer.

38 år i samme firma

Vores trofaste kollega Niels Gammelgaard blev 60 år den 8. december 2020, og har været ansat siden 4. juli 1983.

Som færdiguddannet mekaniker kom Niels i hæren og efter 18 måneder der, blev Niels ansat af Torben Huss og fulgte altså med til os, da vi købte 3V Transport i 2008. Niels var dengang værkfører på vores eget værksted. Da vi reducerede i antal egne biler og tilmed skiftede de lastbiler vi havde ud med nye, var der ikke længere behov for eget værksted. Niels blev i stedet tilbudt at køre den store kranbil, som senere blev erstattet af en helt ny kranlastbil med 165 tonsmeter kran. Niels kører i hele Danmark, i Norge og i Sverige.  Som chauffør på kranbilerne er det i høj grad chaufførerne, der skaffer kunderne, og her er Niels dygtig til at skabe relationer for langvarige samarbejder.

Tillykke både til ham og os.

Frameld dig dette nyhedsbrev