Se dette nyhedsbrev i en browser

45-års fødselsdag 

En billedhyldest til dem der var med på vejen

Da det første læs rullede ud for 45 år siden, hvor lastbilen havde DSV-skilt på førerhuset, så blev det til et transporteventyr. Vi har samlet billeder sammen af mange af dem, der var med på rejsen.

Se alle billederne her

 
Asfaltarbejderens ”bedste ven”
 
Når der skal lægges asfalt ud langs kantstene og vejkanter, så er det lidt af et slid for asfaltarbejderne. Med vores nyeste investering spares der meget slid. Se filmen og se selv hvad ny teknik kan.
 

20 år i tungtransporten 

Det er nu 20 år siden Jesper Thorning blev tilbudt et job hos os. Jesper kørte lastbil hos Vallem, hvor dagene gik med store entreprenørmaskiner på blokvognen. Turen fra førerhuset til kontoret var lidt af en forandring for Jesper. Men trods savnet til landevejene, så er Jesper blevet på kontorstolen.

”Det er en meget varieret hverdag, hvor vi indimellem skal løse opgaver, der ikke lige ligger til højrebenet. Når en wirermaskine på 225 tons skal over Storebæltsbroen, så skal der trækkes i mange snore, så broens wirer ikke brister”, siger Jesper.

I arbejdet med at få transporterne til at køre mere gnidningsfrit er Jesper også med i specialgruppen, som er nedsat af DTL og ATL. Det arbejde skal bløde op for de noget ”mindre smidige regler” fra myndighederne, og det skal gerne udmunde i en forståelse for, at transporter holder samfundet i gang.

Endnu en opgave inden for genbrug

Vi har gennem de sidste år haft kontrakt på arbejdet med at tømme de nedgravede affaldsbeholdere i Aarhus, og i april måned kunne vi føje endnu en aftale til ordrebogen. For AFLD, som er et fælleskommunalt interessentselskab, skal vi tømme alle nedgravede affaldsbeholdere i Ringkøbing-Skjern kommune. Aftalen er påbegyndt den 24. maj og varer indtil 31.12.2022 med mulighed for yderligere ét års forlængelse. Aftalen omfatter cirka 8.000 årlige tømninger rundt om i kommunen, hvor bl.a. metal, glas, gips, pap og hård plast indsamles og køres til AFLD´s anlæg i Tarm. Der sikrer de en miljørigtig affaldshåndtering. Arbejdet håndteres af en af vores dygtige vognmænd og samarbejdspartnere i området.

Skal vi skrue ned for støjen

Trafikstøj er en belastning, men ved at etablere en støjvold kan problemet reduceres. Det vil vi gerne medvirke til ved at udnytte overskudsjord fra anlægsprojekter. Ligeledes udfører vi også forbedring af landbrugsjord, hvor dyrkningsfoldene trænger til en forbedring. Brug vores erfaring fra mange tilsvarende opgaver.

Kontakt Bo Hansen på tlf. 40 64 68 39 bha@dsvtransport.dk eller

Johan Bukholt på tlf. 40 63 69 68 jb@dsvtransport.dk

En spændende kranopgave 

Inden europamesterskaberne i fodbold blev skudt i gang, stillede Kim op med den nye Scania og en 29 tonsmeter kran. Det var på den officielle EURO 2020 Football Village på Ofelia Plads i København. Kim skulle løfte stilladser, storskærme og en masse gear på plads inden åbningen den 11. juni. Eventen byder på daglige aktiviteter for alle aldre i 31 dage med alt fra yoga, kulturevents, koncerter og selvfølgelig fodboldkampe på storskærm.

Nye unge kræfter er kommet til

Rikke Sode Hansen er startet i vores afdeling for volumetransport i begyndelsen af april. Rikke sidder med kørselssupport og fakturering. Rikke har en færdiggjort STX-uddannelse med i bagagen, og her hos os skal Rikke gennemgå en toårig uddannelse. Det er ikke uvant for Rikke at komme ind i transportbranchen, da hendes nærmeste familie også arbejder hos os. 

 
Frameld dig dette nyhedsbrev