Se dette nyhedsbrev i en browser

En spændende historie

Johnny Vallem sad bag rattet som chauffør helt tilbage fra DSVs spæde start. Men i 1998 blev han ramt af leddegigt. Det fik Johnny til at sadle om, og i dag sidder han som kørselsleder i kontoret i Tilst.

Læs hele Johnnys historie her

Der er fokus på digitaliseringen

I Tilst har Christian Christensen ved at være i mål med at gøre hverdagen enklere for kunderne og vognmænd.

”Vi har afsluttet implementeringen på kontoret, og arbejder nu med løbende at få implementeret den nye app på de sidste chaufførernes telefoner, så de i løbet af dagen kan indrapportere mængden af læs. Det betyder, at kunden hver dag har overblik over leverancer” siger Christian.

"For vognmanden betyder det samtidig, at al kørsel er registreret, så det ikke skal gøres manuelt hver aften eller i weekenden. For os betyder det, at der ikke bliver pukler af rapportering op til månedsskiftet, og samtidig har vi alle opgaver liggende digitalt. Hvis der kommer spørgsmål senere til en kørsel eller leverance, så skal der ikke ledes i papirsager, men med få tast har vi hele historikken fremme på skærmen. Samtidig kan der tages et billede af aflæsningsstedet som dokumentation, eller hvis forholdene har givet chaufføren udfordringer.

Vi forbedrer løbende, til glæde for vores kunder, vognmænd, chauffører og os selv” slutter Christian der er projektansvarlig for digitaliseringen i Tilst afdelingen.

 

15 års jubilarer i Roskilde

Dejligt med stabile kollegaer - og tillykke med jubilæet til Karin, Yvonne og Helene. En daglig glæde at være i jeres selskab - tak.

Kender du en landmand, der gerne vil have planeret jorden
 
Eller måske er der i din omgangskreds nogle som ønsker støjreducerende tiltag fra trafikerede veje. Så kan vi skabe en støjvold.
 
Vi er hele tiden på udkik efter nye jordtipper, så kontakt Bo Hansen på telefon 40 64 68 39 eller Johan Bukholt på 40 63 69 68, hvis du har kendskab til en mulighed. Se filmen fra vores nyeste jordtip tæt ved Køge. Her fylder vi et område med godt 70.000m3 jord. Inden årets udgang er arealet jævnet ud og derefter mere anvendelig til landbrugsdrift.
Frameld dig dette nyhedsbrev