Se dette nyhedsbrev i en browser

Ny belægning på Helsingørmotorvejen

Kom med til udlægning af ny asfaltbelægning på motorvejen. Der blev kørt med to udlæggere, og asfalten blev fodret fra feederen og ikke direkte fra lastbilerne. Det betyder, at der ikke kommer stop i udlægningen, og så undgås det, at der for hvert lastbillæs bliver lagt et lille stykke asfalt, der er blevet afkølet. Hvis asfalten ikke har rette temperatur ved udlægning, forringes kvaliteten.

Vinteren kommer snigende

Den 1. oktober starter sæsonen for vinterbekæmpelse, og vi er en af de større aktører på dette område. På landsplan dækker vi i alt 33 ruter for Vejdirektoratet samt 9 ruter for forskellige kommuner, og hvis alle biler er kaldt ud, vil i alt 195 lastbiler fra os deltage i at sikre forsvarlige veje til de danske trafikanter.

Læs mere om det vigtige arbjede for trafiksikkerheden

 

Jubilæum i Roskilde 

Tillykke til Nanna Kjær Madsen med 15 år hos os. Dejligt med loyale kollegaer.  

To nye kollegaer
 
I Tilst er Kim Busch kommet til som kørselsleder for kran, kuber og containere. Christina S. Larsen i Roskilde tager sig af blokvognene. Velkommen til begge, tag godt imod dem.
Stor opgave kom på plads
 
Vi har gennem længere tid forhandlet med den italienske entreprenørvirksomhed Rizzani de Eccher om opgaven om at fjerne ca. 142.000 tons jord, samt at køre materiale til opførelsen af det nye Akuthus på Bispebjerg Hospital i København. Vi er glade for at aftalen nu endelig er kommet på plads, og vi er lige startet på denne spændende opgave, som strækker sig hen over de næste 6-7 måneder. Det er fase 1 i opførelsen af 6 store etagebygninger, som efter planen skal stå færdig 2026. De mange tons jord, som hovedsageligt er rene, køres ud i Nordhavnen til By & Havn. Når forhandlingerne foregår med personer, som normalt ikke arbejder på det danske marked og ikke helt forstår, hvorfor og hvordan det danske system arbejder, så giver det lige et ekstra krydderi på forhandlingerne, men vi tror og håber på at begge parter, har lavet en god aftale, som forhåbentlig også udmønter sig længere end denne fase 1.  
 
Frameld dig dette nyhedsbrev