Se dette nyhedsbrev i en browser

Spændende projekt i Norge

I Norge er vi med, når ”projekt Salmon Evolution” er under opførelse. Et kæmpe projekt indenfor landbaseret opdræt af laks.

Fase 1 af projektet indebærer opstilling af 12 kar/tanke, som hver er 28 meter i diameter, og 13 meter høje. Vandstanden vil være 8 meter, og hver tank vil således indeholde 5 mio. liter vand. De første fire tanke skal stå klar til brug i maj næste år. Når hele projektet er afsluttet, vil 48 kar/tanke, med tilhørende rensningsanlæg, pumpehuse, og kontorer være klar til at producere 36.000 tons laks af højeste kvalitet årligt.

Inden projektet for alvor blev skudt i gang, blev et rør på 2,5 meter ø, nedgravet (sprængt gennem klipperne), og ender nu ud på 40 meter dybt vand. Herfra vil havvand blive pumpet ind i anlægget, og sikre at det året rundt holder en temperatur på 8-9 grader. 

Det er danske A-Consult A/S som leverer de præfabrikerede betonelementer, og A-Consult har altså valgt os til at bistå dem med arbejdet i Norge, en tillid vi er meget glade for.

 

Dejligt med loyale kollegaer

Her i december er det 10 år siden Susanne Andersen trådte ind ad døren i Roskildeafdelingen. Susanne tager hånd om fakturering og regnskaber med kyndig hånd.

Tillykke med de 10 år til Susanne. 

Velkommen til nye kollegaer i Roskilde

I receptionen kan du byde Emma Kristoffersen velkommen (på billedet for oven) og i salgsafdelingen vil du møde Jesper Andersen. Velkommen til begge to.

 

Nu kan vi også levere CO2 regnskab

DSV Transport A/S introducerer i starten af 2022 et nyt værktøj, der kan blive et vigtigt våben i vores kunders stræben efter at kunne reducere udledningen af CO2 på de projekter de løser i samarbejde med os.

”Vi er opmærksomme på, at vores kunder og bygherrer i stigende grad ønsker at kunne dokumentere og reducere den direkte og indirekte udledning af CO2, på de projekter de udfører. Vi vil som transportbranche, altid stå for en del af den udledning som finder sted, og vi tilstræber naturligvis at gøre, hvad vi kan for at reducere den udledning, som vi genererer. Med vores nye værktøj vil vi altså kunne tilbyde vores kunder et troværdigt og sammenligneligt overblik over CO2-aftrykket fra en given sag” fortæller Nicolai Raun og Hans Halskov, der har ansvaret for salget af entreprenørkørsel i Øst- og Vestdanmark.

Vi vil ligeledes kunne vise vores kunder hvilken effekt, f.eks. returlæs vil have på aftrykket på en given sag, og på den måde kan vi nu levere mere end transporter og materialer til vores kunder, nemlig rådgivning om CO2 udledning. Så snart de enkelte grusgrave har mulighed for at fremlægge det aftryk, som produktion af sand- og grusmaterialer afgiver, så vil vi ligeledes kunne fremlægge et totalt regnskab for materialer leveret på den enkelte byggeplads” siger Nicolai Raun og Hans Halskov. De oplyser slutteligt at DSV Transport A/S også vil kunne formidle klimakompensation til vores kunder, som en del af vores nye tiltag. Det nye værktøj er udarbejdet i samarbejde med virksomheden Climaider og lanceres som nævnt primo 2022. 

Fra alle os til alle jer

Vi ønsker dig og din familie en hyggelig jul og et spændende 2022.

Tak for året der snart er gået, med ønsker om et forsat godt samarbejde i det nye år.

Når julesneen falder, vil du møde mange lastbiler med DSV Transport lysskiltet på førerhuset. De sikrer at trafikken kommer sikkert frem på vintervejene.

Kør forsigtigt, vi kan ikke undvære dig.

Frameld dig dette nyhedsbrev