Se dette nyhedsbrev i en browser

Natarbejde til 15 lastbiler

Vi er i øjeblikket ved at køre et større asfaltprojekt ved Høje Tåstrup på Holbækmotorvejen. Der skal lægges cirka 10.000 ton KVS-belægning slidlag ud. KVS står for klimavenligt slidlag og giver mindre rullemodstand til last- og personbiler. Vi kører på opgaven om natten med 15 lastbiler. Opgaven er afsluttet i slutningen af juni.

Opdatering af de nye regler for kørsel om natten

Hvordan håndterer vi det nye arbejdstidsdirektiv ved DSV Transport. Den 21. maj trådte en ny lov i kraft, som omhandler kontrol med arbejdstid for chauffører der kører med tachograf.

Det betyder noget for alle de chauffører og vognmænd vi arbejder sammen med. Derfor afholdt vi den 23. maj om aftenen et oplæg med DTL omkring hvordan de nye regler skulle tolkes, da der har været meget stor tvivl om selve håndteringen.

Det var et rigtig godt oplæg af Frank Davidsen, DTL, og de udfordringer vi står over for blev synliggjort og det blev beskrevet hvordan vi skal tilpasse os de nye vilkår. Det får særlig betydning for de chauffører som kører mellem kl. 00 og 04, da der vil være en reduceret arbejdstid der skal overholdes.

De første tre måneder er en prøveperiode, hvor der ikke udstedes bøder, men derefter vil det blive håndteret fra politiet og Færdselsstyrelsen. Det er dog vigtigt at bemærke, at der kun udtages til kontrol såfremt køre- og hviletidsbestemmelserne ikke er overholdt. Såfremt man udtages til kontrol, kigges der ”kun” 28 dage baglæns. Dog 6 måneder for at regne den gennemsnitlige arbejdstid ud. 

Vi vil efter sommerferien tilbyde en ny undervisningsomgang ved DTL, men vi har lavet en folder som beskriver de væsentlige forhold ved de nye regler. Den kan fås hos Dorte Andersen på mail da@dsvtransport.dk.

Brændstof-priserne er skudt i vejret
 
Vores branche har udfordringer med de eksploderende priser på brændstof og det forstår erhvervslivet herhjemme godt. Men den forståelse ser vi ikke hos den offentlige sektor.
 
Læs Lars Saltoft Kristoffersen indlæg i ATL magasinet her.

Hans historie

I anledning af Hans Halskovs 10-årsjubilæum hos os i DSV Transport, har vi bedt ham om at sætte nogle ord på sin rejse. Sagt med Hans egne ord, så kan det ikke gøres kort. Vi ønsker Hans tillykke med jubilæet. Du kan læse Hans spændende historie her.

Sommeren er på vej

Vi har været igennem et spændende forår sammen med mange store opgaver, og her op til sommerferien er der rigtig travlt. Tak for første halvår til vores samarbejdspartnere og kollegaer. Herfra ønsker jeg dig og din familie en dejlig sommer, og med ønsket om at du vil nyde den.

Mange sommerhilsner

Lars Kristoffersen

Keep on Trucking  

 

Frameld dig dette nyhedsbrev