Se dette nyhedsbrev i en browser

Nyt fra landevejen

For vores gode kunde og samarbejdspartner Mogens Jensen A/S, deltager vi i Holbæk i arbejdet med at udstykke til 176 nye lejeboliger, der kommer til at udgøre et nyt boligområde, der får navnet Kalvehaven.

På billedet er vi godt i gang med at køre 50.000 tons jord bort, og herefter skal der blandt andet leveres 30.000 tons DS401, fra vores egen grusgrav i Munke Bjergby.

PS. Har du en historie du gerne vil have omtalt her i nyhedsbrevet, så skriv til Morten Christensen på mail moc@dsvtransport.dk

Velkommen til Per

Vi kan med stor glæde meddele, at vi fra 1. august har ansat Per Koed Rinus Jensen som Projekt- og Salgsansvarlig for Fyn og Sønderjylland. Per vil i begyndelsen specielt skulle tage sig af vores opgave ved datacenteret i Odense, men i takt med at denne opgave tillader det, også varetage salgs- og kundekontakt i området Fyn og Sønderjylland.  

Per er uddannet kørselsdisponent og har tidligere arbejdet ved Universal Transport i Vejle og senest og frem til nu ved BMS i Kolding. Inden Per tog sin uddannelse til kørselsdisponent, kørte han lastvogn ved to forskellige entreprenører i Koldingområdet, og har således god erfaring med byggepladser og kendskab til diverse jord- og grusmaterialer.

Per er bosiddende i Jordrup mellem Kolding og Vejle, hvilket er perfekt i forhold til området han skal være salgsansvarlig for, og samtidig kun omkring 100 km fra vores kontor i Tilst, hvor Per vil have sin kontorplads og fysisk være 2 dage om ugen.

Per kan træffes på telefon 87 43 10 45 mobil 25 40 70 64.

Så er vejen perfekt igen

På rute 53 mellem Slangerup og Frederikssund har vi kørt KVS-asfalt til PEAB's udlæggermaskiner. Arbejdet begynder ved solnedgang og når jorden har roteret og solen er oppe, så rulles maskinerne til side. Vi havde mellem 10 og 12 lastbiler i gang natten igennem. KVS-asfalt står for klimavenlig asfalt. Rullemodstanden er lavere, og dermed mindskes last- og personbilers rullemodstand. 

Kom med på opgaven her.

Copenhagen Pride 2022

Det er en kendt sag, at opgaverne for en transportvirksomhed som DSV Transport A/S, er mange, og forskellige. En af de mere specielle opgaver blev udført i forbindelse med Copenhagen Pride 2022. 

Hele uge 33 bød på masser af arrangementer i København i forbindelse med afholdelsen af Copenhagen Pride 2022. Lørdag kulminerede fejringen så i den kæmpestore Copenhagen Pride Parade, som anslået 50.000 mennesker deltog i, og ikke mindre end 250.000 mennesker overværede, for sammen at hylde mangfoldighed.

Paraden startede fra Frederiksberg Rådhus og bevægede sig så gennem gaderne for til sidst at ende på Københavns Rådhusplads. Copenhagen Pride, både hylder mangfoldigheden, men der bliver også passet godt på den, og her spillede DSV Transport A/S igen i år, en rolle – 18 lastbiler, som repræsenterede samtlige sjællandske afdelinger, fungerede som ”hastighedsdæmpende foranstaltninger” og terrorsikring, afsikrede i alt 21 gader på og omkring ruten.

Vi takker Parade- og sikkerhedschef Jesper for det gode samarbejde igen i år.

Tillykke med dagen

Morten Brøcher (Salgsansvarlig Nord) fra Tilst fyldte 50 år den 15. august, og Per Johansen (container øst) fylder 60 år den 13. september. Vi ønsker tillykke til dem begge.

Frameld dig dette nyhedsbrev