Se dette nyhedsbrev i en browser
Stor asfaltaftale faldet på plads
 
Vi starter til april med kørsel af alt asfalt og materialer til og fra PEAB’s fabrikker i Viborg og Randers. Kontrakten er gældende for de næste 2 år og indebærer daglig kørsel til 20-25 lastbiler, og ved større projekter op til 55 lastbiler dagligt. Kontrakten passer godt ind i vores koncept, hvor arbejdet udføres ved hjælp af mange af vores dygtige vognmænd, kombineret med få egne biler.
 
Hvordan skal de store lastbiler blive mere klimavenlige
 
Hvordan skal de store lastbiler blive mere klimavenligeHør podcasten, hvor Lars Saltoft Kristoffersen kommer med sine tanker om, hvordan vi skal kunne transportere tunge læs, og arbejde på at CO2-påvirkningen bliver mindre i fremtiden.
Nu har vi fået ladestander til elbiler i Roskilde

I vores Roskildeafdeling kan vi oplade elbilerne, der er ved at være udbredt i vores vognpark. Et lille, men vigtigt skridt på den konstante vej mod et mindre klimaftryk, vi ønsker at sætte.
Da der endnu ikke ligger en opladningsstation på hvert et gadehjørne, tilbyder vi ligeledes vores medarbejder og gæster at kunne oplade deres bil.
Abildskou har overtaget vores kranlastbiler
 
I vores Jyllandsafdeling havde vi to kranlastbiler, som fremover skal varetages af Abildskou.To funktionærer og to chauffører er også flyttet med til Abildskou og vi ønsker både dem og Abildskou succes med det nye tiltag.
 
 
Vellykket årsmøde i DTL Kran-Blok Erfa gruppen
 
Det var et godt årsmøde, med gode indlæg, siger formand for styregruppen Jesper Thorning. Der var genvalg til alle der var på valg, og styregruppen fortsætter derfor uændret. Udover indlæg fra både Vejdirektoratet og Færdselsstyrelsen, var der ligeledes indlæg om udsigterne for dansk økonomi og udsigterne for vores vigtigste eksportmarkeder ved seniorøkonom Kristian Skriver, Dansk Erhverv. I alt var der 56 deltagere til årsmødet 2023. Se formandens beretning og Vejdirektoratets præsentation her.
 
Tillykke til Ida
 
I Roskildeafdelingen har Ida Pedersen nu været en trofast kollega i administrationen i 35 år. Tillykke med jubilæet.
Frameld dig dette nyhedsbrev