Se dette nyhedsbrev i en browser
Vi fortsætter det gode samarbejde
 
For ARGO har vi kørt på fire genbrugspladser og den aftale er nu forlænget med 6 år. Det er et samarbejde, vi er glade for. Det er vognmand.dk fra Gadstrup, der kører på opgaven. Vognmand.dk har over de seneste år udvidet deres samarbejde markant med DSV Transport til fælles fordel.
Tillykke med 40 år bag rattet
 
Der er blevet kørt mange læs materialer, siden Bruno stak lastbilkortet i lommen dengang i 1977. Det var militæret, der gav Bruno kortet, men det skulle være entreprenørkørsel, der i fremtiden gav til huslejen. Bruno havde siden skoleafslutningen kørt på en maskinstation, men lastbilerne trak, og det blev vognmand Anton Nielsen på Fyn, der fik Bruno bag rattet i en Scania 111 - den med snude.
 
I 10 år kørte Bruno for Anton, og da han overdrog firmaet til Superfos, fulgte Bruno med. NCC overtog firmaet to år efter, og igen ville de gerne have en dygtig chauffør med. Sådan foregik det fremover. I alt 7 firmaer har Bruno kørt for, efterhånden som firmaerne blev solgt. For 10 år siden overtog vi firmaet, og samtidig fik Bruno en spritny Mercedes-lastbil. 'Jeg har hele tiden gerne villet køre med entreprenørmaterialer og har et godt samarbejde med grusgravene og asfaltfabrikkerne, så jeg ville gerne med, når firmaer, jeg kørte for, blev solgt,' siger Bruno, mens han bakker ind på Nyborg Havn for at få et læs skærver fra Norge. De skal til NCC og blive en del af vejbelægningen.'Jeg har kørt lastbil i mange år og fortsætter gerne, selvom jeg kan gå på pension næste år, bare jeg ikke skal overnatte i lastbilen,' slutter Bruno.
 
Vi takker for samarbejdet med en stabil chauffør og er overbevist om, at der er mange kilometer i Bruno i årene frem.
Udvidelse af E45 ved Aarhus
 
Ved at udnytte striben af græs mellem autoværn og vejbanen, kan vejen udnyttes i fuld bredde. Først graves græs og muld af, så bliver stabilgrus og asfalt udlagt. Vi kører om natten med materialer til udvidelsen af motorvejen. Det er ikke helt fri for udfordringer, da mange trafikanter ikke respekterer hastighedsgrænserne på arbejdspladsen. Arbejdet blev da også midlertidigt stoppet, da det blev for meget af det gode. Politiet stillede op med hastighedskontrol, og mange kørekort blev inddraget. Vi kan igen kun henstille til at vise hensyn til dem, der yder en indsats for at forbedre vejnettet.
 
Skal du have flyttet en kampvogn?
 
I anledningen af Stevnsfortets 70-års jubilæum fik vi lidt historie i form af 2 pensionerede kampvogne på blokvognen. Den "lille" kampvogn på 20 tons er en amerikansk produceret M24 Chaffee, som blev taget i brug i slutningen af 2. verdenskrig, mens den anden er en engelsk Centurion kampvogn, produceret lige efter krigen, og som er udstyret med intet mindre end en V-12 Rolls Royce motor. Vi takker for opgaven og ønsker Stevnsfortet tillykke med jubilæet. Mens det meste af landet kunne nyde Kristi himmelfartsferien, tog Johnny turen fra Hvidovre til Göteborg i Sverige med en rammemaskine på hele 70 tons. Når vores gode kunder ønsker vores hjælp, så kører vi, også selvom det er helligdag. Hvad skal du have transporteret? Vi kan flytte op til 96 tons.
Hans blev fejret sammen med hans hustru Lise. Vores direktør stillede selvfølgelig også op.
 
Tak til Hans
 
Efter en lang karriere går Hans Halskov på pension, og vi sluttede af med en hyggelig middag. Vi ønsker Hans et velfortjent otium og takker for en stor og altid ihærdig indsats. Held og lykke fremover Hans.
Sol og sommer
 
Det har været et forår med mange store opgaver, og her op til sommerferien er der rigtig travlt. Tak for første halvår til vores samarbejdspartnere og kollegaer. Herfra ønsker jeg dig og din familie en dejlig sommer, og med ønsket om at du vil nyde den.
 
Mange sommerhilsner
Lars Kristoffersen 
Frameld dig dette nyhedsbrev