Se dette nyhedsbrev i en browser
Jyllandsafdelingen i nye lokaler

Vores afdeling i det jyske er flyttet fra Tilst, og fremover kan du møde os på vores nye adresse Dandyvej 13, i Vejle. Du er naturligvis altid velkommen til at kigge ind. Lastbilerne holder stadigvæk til på vores gamle adresse i Tilst.
Så kom vi i gang med vores nye grusgrav
 
Tæt på Kalundborg er vi ved at etablere en ny stor grusgrav med navnet Eskebjerg Grusgrav. Frem til midt oktober bliver der taget overjord af som lægges i en støjvold. Der skal etableres skurby, indlægges vand og strøm. En kørevej bliver etableret så vores vognmænd kan komme helt frem til gummigeden og få 38 tons materialer på ladet. Når der over en 10-årig periode er kørt en million tons materialer væk til glæde for den danske byggeindustri, vil område blive til et naturåndehul med søer og beplantning. Vi satser på det første læs ruller fra grusgraven slut oktober.
Nye projekter i Vestdanmark
 
I Aarhus kører vi for Munck på byggeriet Katrine Torvet. Der bygges boliger, erhverv m. café og butik, åbent torv og grønne gårdrum. Vi kører også for MT Højgaard på byggeriet af Gellerup Skole. Byggeriet skal stå færdigt frem mod sommeren 2025. Børn og unge i Gellerup, Toveshøj og Bispehaven kan se frem til en splinterny tresporet skole med fitnesscenter og klubmiljøer.
 
Vi har fået to nye elever og Marcus udlært
 
Marcus Svanholt blev udlært 30. juni efter to års elevforløb i vores entreprenør-afdeling. Marcus faldt hurtigt til i teamet og sluttede sin eksamen af med et flot 12-tal. Marcus fortsætter hos os i rollen som kørselsleder i vores entreprenør-team, og han glæder sig til at fortsætte det gode samarbejde med chauffører, vognmænd og kunder. Rosa Sundstrøm Weiercke startede hos os den 27. juni som elev i entreprenør-afdelingen. Rosa har tidligere kørt som chauffør hos en af de vognmænd vi samarbejder med, men ville gerne sidde på kontor. Vi er glade for at Rosa er startet hos os med en god ballast fra jobbet i førerhuset.

Philip Silander Pedersen startede 8. august som elev i volumen-afdelingen. Philip færdiggjorde HHX i juni og kommer fra en vognmandsfamilie. Så der er helt sikkert erfaring med fra køkkenbordet hjemme fra.

Nye lastbiler er leveret
 
Vi har fået leveret 3 nye hydrauliktrækkere. Her er tale om en levering af 3 ud af 5 Volvo FH500 6x2 med turbo compound motor. Bilerne er udstyret med Globetrotter førerhus og har blandt andet I-See, krybegear og adaptive LED lygter. Volvo Truck Center Viborg og Aarhus har stået for klargøringen. Jonas Kirkegaard, Volvo Truck Center Århus har stået
for leveringen.
Frameld dig dette nyhedsbrev