Se dette nyhedsbrev i en browser
Vagtskifte i det jyske

En rejse som startede i 2006, hvor Morten Christensen blev rekrutteret til rollen som afdelingsleder i vores daværende Vejle afdeling, og som siden har bragt ham til Middelfart, Ringe, Lystrup, Tilst og nu tilbage til Vejle, slutter desværre med årets udgang. Morten har ønsket en mere tilbagetrukket rolle i fremtiden, og har derfor i god ro og orden aftalt med mig, at han fratræder stillingen som Områdeansvarlig for Region Vest med udgangen af 2023.

Morten kom til DSV Transport med sin speditørbaggrund og ramte en transport- og entreprenørbranche, som var noget anderledes end den han var vant til. Men med Mortens ærekærhed og store ihærdighed fik han arbejdet sig ind i branchen, hvor han igennem årerne har sat sit tydelige præg på vores udvikling i Vest, herunder opkøb af 3V Transport og AN Bilerne på Fyn samt senest salget af vores kran/kubeafdeling i Århus, som pr. 1. januar 2023 blev overtaget af Abildskou. Morten har i en årrække været en del af direktionen i DSV Transport og jeg har i alle årerne haft stor gavn og glæde af Mortens store indsats og passion for det han laver. Det vil uden tvivl være noget, vi kommer til at mangle, når han nu stopper med udgangen af året. Heldigvis har vi en aftale om at kunne trække på Morten som ekstern konsulent efter 1. januar 2024. Jeg ønsker alt det bedste for Morten fremover og takker for et godt og stærkt samarbejde i næsten 18 år.
 
Det glæder mig, at Thomas Kjær Jensen har sagt ja til rollen som ny områdeansvarlig for Region Vest, og selvom Thomas kun har været kort tid i DSV Transport, har han med sin baggrund og kompetencer vist, at han er rette mand til opgaven. Thomas har fra oktober til og med udgangen af december haft Morten Christensens mange års erfaring og viden at trække på, hvilket har givet en solid og styrket overgang mellem de to. Med vores nye base på Dandyvej i Vejle skal Thomas og resten af teamet i Vest styrke og udvikle vores position indenfor entreprenør, asfalt, vintertjeneste- og volumenkørsel.

Lars Saltoft Kristoffersen
Thomas er klar til at løse opgaven

Det er en erfaren områdeansvarlig vi har kørt i stilling i vores Vejle afdeling. Thomas Kjær Jensen startede hos os 1. marts i år, og han har en baggrund inden for transport på tværs af mange kategorier.
 
”Jeg ser mulighederne for øget aktivitet i afdelingen, ved at vi forsætter de gode tiltag der er taget, men når man som mig kommer udefra, så er der altid løsninger og opgaver der kan bearbejdes. Vi vil opdyrke mere kontraktkørsel, så vi ikke får for store udsving i opgaverne. Asfaltkørsel som er stort i Roskilde afdelingen, vil vi også fokusere på. I år har vi på nogle tidspunkter haft op til 35 lastbiler med asfalt på ladet. Der bliver grundet knaphed på råstoffer til bygge- og anlægsarbejde også mere kørsel mellem Øst- og Vestdanmark. Der vil vi være med. Jeg har dygtige kollegaer og med Morten Brøcher som er salgsansvarlig i midt- og Nordjylland, har vi et stærkt team", siger Thomas og forsætter ”På volumetransport må vi kunne øge med mere kørsel, og ligeledes vil vi være mere synlige i marken og på sigt mande op der.”
 
Vi er på opgaven med udvidelse af E45

På motorvejen mellem Kolding og Randers er udvidelsen kommet godt i gang. I alt skal der ombygges 52 broer og bygværk, og der skal udvides med ekstra spor og tilkørselsveje. Det betyder megen brug af lastbiler, og dem stiller vi gerne med, når selve udvidelsen af motorvejen kommer i gang. Anlægsarbejdet vil foregå helt frem til 2027, så vi gør hvad vi kan for at være med på så mange af opgaverne som muligt, med da der er sat flere entreprenører på den lange strækning, så kan det være en udfordring at få al kørslen.
 
Vores mand i det svenske

Med 37 år i bagagen er Göran Johanson et stærkt kort på hånden, når vi skal have returlæs tilbage fra Sverige. Göran startede egentlig som kørelærer i sin svigerfars firma, men da jobbet viste sig hos GDL, skiftede han til transportbranchen. Det blev til mange gode år der, men på grund af en livstruende sygdom måtte Göran stoppe hos GDL. Men efter en succesfuld operation er Göran tilbage og det er vi glade for, både for ham og for os.
Det kan være en udfordring for os at skaffe returlæs, når vi har sendt en fuld lastet lastbil over grænsen. Med alle Görans kontakter lykkes det ofte at få en opgave på vejen retur. Og hvis vi skal losse i Örebro og læsse korn i Kalmar, så er der ofte også læs på ladet mellem de to destinationer, inden det går retur til Danmark. Det er meget kørsel til og fra landmænd, der køres med. Norge byder også på opgaver, og her er det meget malt op og træflis retur.
 
”Jeg vil gerne rose kørselslederne i Roskilde og Vejle. De er virkelig dygtige og en fornøjelse at samarbejde med, og ligeledes de danske vognmænd – og chauffører. Jeg har en lille bøn til chaufførerne. Ring lige til kunden når du ved hvornår du kommer og skal losse eller læsse. Måske er det en landmand der ikke lige står klar, og så er det jo smart at han ved hvornår lastbilen ruller ind på pladsen” slutter Göran inden han suser videre til færgen. For øvrigt har Göran et motto: Hvis noget skal transporteres, så ring. Hvis jeg ikke kan løse det, kan det ikke lade sig gøre. En herlig indstilling.
Vi ønsker dig en trafiksikker jul
 
Tak for et spændende år, der virkelig har givet mange tons på akslerne. Det har været udfordrende og det er en glæde at opleve at alle har løftet i flok, og ydet en indsats for, at vi kunne servicere vores mange kunder på bedste vis.
 
Da vi står for vintertjenesten på store dele af de danske veje, er vi sikre på at du kommer trygt frem, hvis du skal på besøg hos familie og venner i julen.

Inden du tager på juleferie, vil vi gerne ønske dig en dejlig jul, og en tak for godt samarbejde i år.
 
Rigtig godt nytår.
 
Lars Saltoft Kristoffersen
Frameld dig dette nyhedsbrev