Se dette nyhedsbrev i en browser
5.500 tons asfalt skal lægges ud
 
Vi har netop kørt asfalt til det nye slidlag på den firesporede strækning på Holbæk Motorvejen M-11. Vi begyndte at køre ved 20-tiden, og frem til klokken 05. To blokvogne kom med maskinerne, og 14 lastbiler kørte varm asfalt til feederen, der rummer næsten et helt læs på cirka 35 tons asfalt, der har en temperatur på 155 til 160 grader. Feederen føder de to udlæggermaskiner, så de kan rulle konstant, og dermed undgå at holde stille, når den næste lastbil i rækken bakker til. På denne måde undgås det, at der bliver ”spor” for hver stop.
 
Her er der ingen ”lig” i lasten
 
Når vi modtager overskudsjord fra byggepladserne, bliver jorden tjekket, så der ikke bliver tippet forurenet jord ud på markerne. Forurenet jord, der bliver lagt ud i jordtip, eller som støjvolde, vil give forurening der siver ned til grundvandet. Den økonomiske gevinst der er ved at lukke øjnene for fremtidige skader, kan vi som ansvarlig virksomhed ikke leve med.
 
 
Læs mere om vores måde at håndtere overskudsjord på her:

 
Vi har mange, der blev fejret - og flere er på vej
 
Dorte Andersen fyldte 40 år den 2. juni.
Lars Saltoft Kristoffersen fyldte 50 år den 6. juni.
Jesper Thorning fyldte 50 år den 7. juni.
Helene Brangstrup fyldte 60 år den 11. juni.
Connie Avnsbo havde 20-års jubilæum den 1. juni.
Rasmus Møllebæk fejrer 25-års jubilæum den 1. august og det gør Johnny Vallem også 13. august.
Den 15. august har Kristian Mikkelsen 20-års jubilæum og samme dag har Lene Dyrner 25-års jubilæum.
Claus Vesterskov har 20-års jubilæum den 17. august.
 
Et spændende forår
 
Det har været et travlt forår med mange opgaver, og vi har stadigvæk rigtig travlt. Sammen har vi løst opgaverne, så en stor tak for første halvår til alle vores samarbejdspartnere og kollegaer. Herfra ønsker jeg dig og din familie en dejlig sommer, og med ønsket om at du vil nyde den, uanset hvilke planer du har.
 
Mange sommerhilsner
 
Lars Saltoft Kristoffersen
 
Frameld dig dette nyhedsbrev