Se dette nyhedsbrev i en browser
Et helt hus skulle flyttes
 
Fra Roskilde Dyreskueplads flyttede vi et helt hus til Nordhavnen i København.
Det krævede en dygtig kranfører og to lave blokvogne. Dem stillede vi med, og så lige to følgebiler. Alt klappede og du kan komme med på turen her:
 
Spændende at være den første
 
Som de første, ruller vi nu med en el-drevet lastbil, med en tilladt totalvægt på hele 56 tons. Her får du vores erfaringer, efter vi nu har haft lastbilen i drift, på samme opgaver som de dieseldrevne lastbiler. Det er vores erfarne chauffør Michael, der har siddet bag rattet. Michael har mere en 20 års erfaring fra transportbranchen og som chauffør.
 
 
Vi var med fra starten
 
Da Hamed Alaei stod med sit nystartede firma og skulle bruge et læs grus, ringede han til os og fik Lars Christensen i røret. Et læs grus til et nystartet firma var ikke umiddelbart en sag der passede perfekt ind i vores forretningsmodel, men vi vil gerne betjene alle kunder. Lars bad om at få kr.10.000,- på en straks overførelse, så kunne vi da godt komme med gruset. To dage efter skulle der grus afsted, og sådan forsatte det, men vi skulle have pengene på vores konto. Det var for 10 år siden og hvordan er det gået med Uniplan A/S siden?
 
Tillykke til Mark

Mark R. Sørensen har 35-års jubilæum den 15. september.
Dejligt at have loyale kollegaer.
 
Frameld dig dette nyhedsbrev