Se dette nyhedsbrev i en browser

DSV bygger kæmpehal i Øm

Det internationale DSV udvider på Sjælland og har – på samme adresse, hvor DSV Transport har hovedkontor – iværksat byggeriet af en hal på 21.600 kvadratmeter. Når den står færdig, rykker cirka 70 medarbejdere ind, mens omkring 80 lastbiler med distributionsgods hver dag skal runde hallen. I løbet af byggeriet vil DSV Transport køre til og fra pladsen med 150.000 tons jord og byggematerialer.
Der kan nemt opstå misforståelser mellem DSV og DSV Transports ejerstruktur, så her får du et kort resumé af selskabernes historie:
  • Både DSV Transport og DSV A/S blev stiftet i 1976 af Leif Tullberg og en kreds af vognmænd. Kørslen foregik dengang hovedsageligt for bygge- og anlægsbranchen, men efterhånden som virksomheden voksede, blev grænserne brudt.

  • I begyndelsen af dette årtusinde bestod koncernen af fire divisioner. DSV Miljø, spedition, parcel og sø- og lufttransport. I efteråret 2003 besluttede ledelsen dog at frasælge DSV Miljø og fokusere på de tre andre divisioner. Salget faldt på plads i januar 2004 med kapitalfonden Triton som den nye ejer.

  • I 2012 udgik navnet DSV Miljø, og vi kom til at hedde DSVM Group. I Danmark står DSVM Group bag DSV Transport, Nymølle, Miljøteam, Vandrens og RGS90. I Sverige ejer DSVM Group virksomhederne GDL og RGS90. Hovedkontoret for DSVM Group ligger nu i Malmø.

  • Slægtskabet mellem det store børsnoterede DSV og DSV Transport er således helt ophørt, og kun navnet og fortiden er fælles eje. Det var den korte version – og hvis du har lyst til at læse den lange, finder du den i bogen "Transportgiganten – historien om DSV."

Grønttorvet bliver til ”Copenhagen Markets” i Høje Taastrup

Grønttorvet i Valby har i mange år været utidssvarende. Det skyldes bl.a. pladsmangel, logistiske udfordringer og et stigende behov for moderne servicefaciliteter. Valget stod derfor mellem en omfattende ombygning af det eksisterende Grønttorv eller skabelsen af et nyt og moderne blomster- og fødevarecenter. Valget faldt på at bygge et 55.000 kvadratmeter stort nyt Grønttorv i det let tilgængelige Høje Taastrup Transportcenter. Når Copenhagen Markets står klart i efteråret 2015, vil 1.000 medarbejdere skulle håndtere de 650.000 tons varer, som i fremtiden vil passere igennem hallerne hvert år.

DSV Transport er allerede i fuld gang med at transportere de 250.000 tons jord og materialer, der skal danne fundamentet. Du kan se en lang række flotte illustrationer af det kommende Copenhagen Markets ved at klikke her. 

Vinterkørsel i januar

I uge 4 og 5 var der rift om lastbiler, der kunne rydde de danske veje for sne og is. På vores kontorer i Lystrup og Middelfart havde vi på to uger udkald til i alt 564 lastbiler, mens vi på Sjælland modtog 353 udkald – og alle biler gjorde en stor indsats for at hjælpe trafikken sikkert frem.

Nu er foråret på vej, så indtil videre blev det en kort, men hektisk vinter.
Fra venstre ses Susanne, Steffen,
Inge-Merethe og Tanni.

Nye kollegaer i Øm

Hele fire nye medarbejdere er startet i vores Sjællandsafdeling. I entreprenørafdelingen har vi fået to nye kørselsledere i Susanne Jørgensen og Steffen Halle. Samtidig er Tanni Kusik og Inge-Merethe Petersen begyndt som kontorelever.

Tag venligst godt imod vores nye medarbejdere.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev