Se dette nyhedsbrev i en browser

Banearbejdet er nu i gang

Illustration: Banedanmark
Det store anlægsarbejde på den nye banestrækning mellem København og Ringsted er skudt i gang. Frem til 2018 anlægger Banedanmark en ny dobbeltsporet, elektrificeret jernbane mellem København og Ringsted over Køge. Banen bygges til hastigheder på op til 250 km/t. for persontog og er Danmarks første jernbane, som kan betjene højhastighedstog. Banestrækningen er første led i den nye store togplan, som skal give timedrift mellem de danske hovedbyer.

DSV Transport skal transportere 500.000 tons materialer til anlægsarbejdet af strækningen TP40. På denne 18 km strækning mellem Ishøj og Køge er der bl.a. 60 passager. DSV Transport skal også levere 200.000 tons materialer til anlægsarbejdet af TP41. Det er 12 brobyggerier på strækningen mellem Ishøj og Greve.

Stort årligt vognmandsmøde

Det traditionelle vognmandsmøde blev afholdt den 22. marts i Køge, og fremmødet var stort.
Efter at Lars Kristoffersen havde budt velkommen, blev en stribe emner gennemgået.

De fremtidige anlægsprojekter, som skal udføres i Danmark, lover stor aktivitet i de kommende år. Bare i Hovedstadsområdet og på Sjælland er der anlægsarbejde for 140 milliarder kr., der bliver udbudt indenfor de næste 10 år.

Af andre emner kan nævnes nye vægt- og tolerancegrænser, chaufførhåndbogen, affaldsregistrering og indkøbsaftaler. Den nye afdelingsleder for specialtransporten, Torsten Helligsøe, præsenterede sig selv på bedste vis.

Det var en spændende lørdag i marts, hvor rigtig mange var mødt op, og vi takker for deltagelsen.

Niels Erik har 25 års jubilæum

Gennem de sidste 25 år har Niels Erik Jensen med sikker hånd styret lastbilerne i vores Aarhus-afdeling.

Der skal lyde et stort tillykke, med tak for din indsats i hverdagen.

Styrkelse af specialafdelingen

Siden den 1. marts har Torsten Helligsøe været ansat som afdelingsleder for Kran-, Blokvogns- og Specialtransport. De tre afdelinger er nu sammenlagt, og dermed opnås en synergieffekt, hvor de tre afdelinger kan styrke hinanden og samtidig udnytte materiellet.

Torsten kommer fra et mangeårigt job hos Scania Danmark, hvor han startede som trainee og sluttede som salgsdirektør. Privat bor Torsten i Ejby ved Køge sammen med sin familie.

Stor containeropgave

En stribe ældre bygninger i Skelbækgade ved Kødbyen i København har udtjent deres værnepligt og skal rives ned. Det er ikke hver dag 15-20 containere skal tømmes i fast rutefart, men det er nødvendigt til en opgave af denne størrelse.

Området der skal ryddes, består af flere bygninger, som har haft mange formål. En nedlagt fodboldfabrik og en indendørs fodboldbane ryger i containerne, og skal give plads til en ny SOSU-skole. Nedrivningsarbejdet forventes færdigt inden sommeren 2014.

Oprydning på Rømø

I efteråret 2012 kom det første større offshore-projekt til Rømø Havn. Det tyske energiselskab E.ON har hyret rederiet Peter Madsen, til at levere 40.000 sandsække, til beskyttelse af fundamenter til møllerne på offshore-projektet Amrum Bank West, som ligger nord for Helgoland. 55.000 tons sand er sejlet til havnen, pakket i hvide "big bags" på Rømø, sejlet ud til parken og derefter dumpet i præcise tuer, hvor møllerne vil komme til at stå.

DSV Transport har ryddet op efter arbejdet var udført. Der er kørt store maskiner og containere til Ry, hvor materiellet opbevares, indtil næste projekt efterspørger udstyret. DSV Transport leverede kranlastbiler og specialtransportere.

Husk hvor nemt det er!

Er der blandt dine venner eller forretningsforbindelser en der skal bruge materialer her til foråret, så husk hvor nemt det er at bestille dem på nemgrus.dk
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev