Se dette nyhedsbrev i en browser

Vi har flyttet én af

Danmarks største bulldozere

Længden er godt 10 meter, bredden 5,6 meter, højden 4,6 meter og vægten er 76 tons. Det var maskinen vi skulle flytte fra Scantruck i Benløse til Faxe Kalk.
Transporten af bulldozeren startede klokken 03.00 og varede et par timer. Ruten var valgt med omhu, da der var mange begrænsninger der skulle tages hensyn til, med en samlet vægt på hele 136 tons. Visse steder var der kun 4,6 meter mellem vejtræerne på hver side af vejen, så det var lidt af en udfordring. Men træerne stod forskudt, så ved at slingre imellem træerne kunne det lade sig gøre. To følgebiler var med på opgaven, og fik sikret at den enorme bulldozer kom sikkert frem til Faxe.

Spændende pinseopgave

Da lufttrafikken i Kastrup Lufthavn er reduceret i pinsen, er det muligt at lægge ny asfalt på startbanerne.

I år var det bane RWY 04L - 22R der skulle have fræset asfalten af og lagt ny belægning.

Vi stillede med fem fræsere, tre udlæggere og 35 lastbiltræk. Alle ydede det optimale, og opgaven blev udført inden for den meget stramme tidsplan.
Vejrguderne var også venligt stemt, da der ikke faldt en eneste dråbe vand, inden for den timelagte periode.

Fire 50 års fødselsdage

Vi har haft fire runde fødselsdage henover de sidste måneder. Fra venstre er det Yvonne, Gurli, Helene og Connie.

Helene Brangstrup startede som vikar i entreprenørafdelingen, men da der blev en stilling ledig i specialtransportafdelingen, blev det til et fast job der. I dag fakturerer Helene opgaver for kran – og specialtransporten, samt for vores afdeling Middelfart. Det er i alt blevet til 8 år nu.

Yvonne Hochloff startede også som vikar og kom tilbage over flere omgange. Da en fast stilling blev ledig, slog Yvonne til, så hun i dag sidder med fakturering af løste opgaver i containerafdelingen, samt med afregning til vognmændene. Det er i alt blevet til 9 år for Yvonne.

Gurli Henriksen kom til os for to år siden som vikar. I dag står hun for afregning med vognmændene og sikrer at alt går rigtigt til, samt fakturering af udførte opgaver.

Conni Hansen begyndte i kantinen da vi havde kontor i Skuldelev, og vendte tilbage som vikar. Siden er det blevet til 10 år som fastansat i kantinen i Øm.

Nye lastbiler og ordrer til Aarhusafdelingen

"Vi har nu udvidet flåden af lastbiler med nye Scania G 490 Euro 6, der opfylder fremtidens krav fra vores kunder, om at kunne tilbyde den bedste løsning inden for miljørigtig transport" - siger regionsdirektør Morten Christensen. "Vi oplever en stigende efterspørgsel, og mener nu at vi har de optimale løsninger for at kunne leve op til disse efterspørgsler, med en ny og moderne vognpark."

DSV Transport A/S har indgået en aftale med Barslund A/S om projektet "Byggemodning og Færdiggørelse Vest på DNU Skejby." Projektet omhandler bl.a. udgravning til flere nye bygninger, etablering af diverse veje og p-pladser, samt den vestlige del at ringvejen rundt om det nye supersygehus. I alt skal der leveres omkring 200.000 m3 materialer, ligesom der skal flyttes 200.000 m3 jord internt på området. Arbejdet er allerede i gang, og skal efter planen afsluttes i 2018.

Samtidig er der indgået en aftale med ENKON A/S om udvidelsen af HØRKRAM Aarhus - en ordre der indebærer transport af 35.000 m3 jord og materialer. Vi har også igangværende ordrer om en række projekter på Fyn, herunder transport af materialer til REMA1000 i Odense, Aldi i Svendborg og til de nye kunstbaner på Atletik Stadion i Nyborg. "Vi ser ordrene som endnu et udtryk for den positive udvikling, der pågår vores afdelinger i Aarhus og Middelfart" - siger Morten Christensen.

Mange opgaver kræver mange lastbiler

Efter flere år med for lidt kørsel og for mange lastbiler, er situationen nu vendt. Den hektiske anlægsaktivitet omkring Storkøbenhavn og anlægsarbejder landet over, betyder mange opgaver til os. Derfor kommer vi i snit til at mangle 20 – 30 lastbiler dagligt, året igennem. Vi regner dog med at finde en løsning på udfordringen.

Så er det blevet sommer

Vi vil gerne ønske dig og din familie en dejlig sommer, og håber at i får en velfortjent ferie.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev