Se dette nyhedsbrev i en browser

Nye kollegaer hos os...

I starten af august har vi fået tre nye kollegaer i Øm-afdelingen. Fra venstre er det Mikkel, Niklas og Morten.

Morten Jensen er blevet ansat som kørselsleder i afdelingen for volumetransport. Morten har arbejdet med transport siden 1997, og har i den periode også tidligere været ansat hos DSV Transport. Vi er glade for at have fået Morten tilbage.

Niklas Larsson er blevet ansat som kørselsdisponent i blokvognsafdelingen. Niklas startede efter endt skolegang som chauffør, og har siden taget en kontoruddannelse. Niklas har 10 års erfaring i transportbranchen.

Mikkel Dybdahl er startet hos os som speditionselev. Mikkel har en 2-årig logistikuddannelse med i bagagen, og skal nu igennem yderligere en 2-årig uddannelse, på tværs af specialafdelingerne.

Spændende weekendoplevelse

Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib, og vi havde i samarbejde med Tscherning inviteret medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere til en forrygende oplevelse.

Weekenden stod på masser af racerløb for de 30.000 besøgende, med mulighed for at opleve bilerne helt tæt på, i de mange pits, hvor der blev spændt skruer og skiftet dæk i pauserne.

DSV Transport havde omkring 175 gæster fordelt over weekenden. Tak til alle dem der kom, og fik nogle spændende dage sammen med os den 3. og 4. august.

Når musikken stopper

Danmarks næststørste musikfestival ligger i Skanderborg, og når lyset slukkes og gæsterne har forladt festivalpladsen, så skal bøgeskoven ryddes for scener, bænke og meget andet.

DSV Transport stillede med 5 lastbiler i godt en uge, og fik transporteret mange læs retur til materialepladsen. Også inden festivalens første band slog rytmen an, havde vi haft en lastbil på arbejde i to måneder, med at transportere det meget udstyr frem til festivalpladsen. Siden den første Skanderborg Festival så dagens lys i 1980, har DSV Transport, og vores forgængere, haft lastbiler med under opbygningen og nedtagningen af festivalen.

Større opgaver vi kører på - Øst

Ny jernbanelinje
Det store anlægsarbejde med byggeriet af den nye jernbanelinje mellem København og Ringsted er i fuld gang. Vi skal transportere 250.000 tons materialer på TP 45 strækningen, og det bliver til mange læs hver dag.

Næstved Omfartsvej
På anden etape af Næstved Omfartsvej har vi kørt med 81.000 m3 slagger, og nu skal vi så køre asfalt. På de travleste dage har vi 18 lastbiler i drift ad gangen. Omfartsvejen skal være klar inden årets udgang.

Byggeri i Valby
I Valby kører vi 18.000 m3 jord væk fra byggeriet på Carl Jacobsens Vej, og arbejdet skal være afsluttet i denne måned. Det er et boligbyggeri der skal opføres på byggegrunden.

Større opgaver vi kører på - Vest

Odenses nye musikhus
Her midt i sommerferien indgik vi kontrakt med entreprenørfirmaet Per Aarsleff A/S, på leverancer til og fra deres entreprise, med udgravningen af kælderen til det nye musikhus i Odense. Vor andel i entreprisen består hovedsagelig i bortskaffelse, af godt 100.000 tons rent og lettere forurenet overskudsjord. Der kommer også grusleverancer, samt kran- og grabarbejde.

Ny skole til Aarhus
Vi har fået arbejde for Enkon, på Skt. Annagade Skole midt i Aarhus. Hoffmann har entreprisen, med at rive den gamle skole ned og bygge en ny, større skole. Enkon skal udføre jordarbejdet for Hoffmann. Der skal køres 30-35.000 tons materialer væk, og leveres lige så meget i løbet af efteråret.

Egnsplanvejen
For MJ Eriksson skal vi levere kørsel og materialer, til den nye vej fra E45 til Hadsund Landevej, lige syd for det nye supersygehus. Vores opgave består i at levere ca. 350.000 tons materialer. Projektet løber til efteråret 2016.

Aalborgs nye supersygehus
Vi skal også løse en anden stor opgave for MJ Eriksson, med kørsel og levering af materialer til Aalborgs nye supersygehus. Vores arbejde består i at køre ca. 150.000 tons materialer væk, og transportere knap 60.000 tons materialer til byggeriet. Projektet løber frem til februar næste år.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev