Se dette nyhedsbrev i en browser

Ny medarbejder i kranafdelingen

Den 1. september er Morten Olsen startet i vores kranafdeling som kørselsleder.

Morten er opvokset i transportbranchen, og er, som han selv siger, nærmest blevet "født i et førerhus". Mortens far var vognmand, og i børnehaven kunne Morten høre, når farens lastbil kom forbi, og så var det hen til hegnet – for måske vankede der et lift.

Siden skoletiden har Morten arbejdet 15 år i et vognmandsfirma og disponeret kørsel. Nu er Morten kommet til vores Øm-afdeling, hvor han skal få samarbejdet mellem kunder og vognmænd til at glide på skinner.

Opgaver der kræver erfaring

For Aksel Benzin, der leverer og servicerer materiel til grusgrave, har vi i vores jyske afdeling kørt et brugt anlæg fra Stilling Sten & Grus. Da transporten både er i overbredde og overhøjde, krævede det læsning og losning med to kranlastbiler, og kørslen til Ulstrup krævede godkendelser. En spændende og godt udført opgave – og flere opgaver er på vej.

Sælger til Sydsjælland og Lolland-Falster søges

Kom med på et stærkt hold, og søg jobbet som sælger med kontor i Rødby, med ugentlig tilknytning til hovedkontoret i Roskilde. Du skal medvirke til at udvikle vores hovedområder på totalløsninger til bygge- og anlægsbranchen. Fokus vil bl.a. være på de kommende store infrastrukturprojekter, der i disse år præger Sydsjælland og Lolland-Falster, samt på Femern og de dertil knyttede bygge- og anlægsaktiviteter, i tæt samarbejde med salgsteamet i Roskilde. Vi søger derfor til bygge- og anlægsbranchen, en person med betydelig erfaring fra entreprenør- og/eller transportbranchen, samt erfaring inden for salg og kommunikation.

Hvis du har mod på udfordringen, så send din ansøgning, indeholdende relevant information til Thomas.h.larsen@dsvtransport.dk. Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Thomas H. Larsen på tlf. 47 58 15 81. 

Tiltrædelse: snarest muligt.

Græs på taget

Den nye krydstogt terminal i København står klar til at modtage tusindvis af gæster, og de tre terminalbygninger skal være "grønne". Arbejdet beskæftiger en kranlastbil i hele seks uger, og der skal løftes mange ruller græs op på tagene.
En spændende og anderledes opgave.

En helt ny bydel skyder op

I Københavns sydlige hjørne, ved Sjællandsbroen, er en helt ny bydel ved at tage form. CG Jensen står for etableringen af hele området med jord- og kloakarbejder, og udgravning af kanalerne til et enestående kanalsystem, der giver området en unik mulighed for et kreativt uderum. Det bliver faktisk muligt at sejle på arbejde fra de nye boliger.

DSV Transport har opgaven med at transportere op i mod 175.000 tons rent og forurenet jord væk, til deponering og rensning, frem til 2019. Når der er mest tryk på, så er der op til 28 lastbiler på opgaven, og som Kenneth Møller fra CG Jensen udtaler, - det kræver en del af transportvirksomheden, at kunne stille med enten mange eller få lastbiler, når vi efterspørger kørsel, og det kan de hos DSV Transport.

Hele udbygningen af området forventes færdig i 2019.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev