Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Samarbejde bygget på tillid

Når større anlægs- og byggeprojekter skal lykkes, er det vigtigt med et fasttømret samarbejde mellem de forskellige aktører i projektet.

Et ord er et ord. Det er den holdning, divisionschef Kenneth Møller fra CG Jensen har til samarbejdet med forskellige partnere, og som Kenneth siger: "Samarbejdet med DSV Transport er vigtigt for os, og vi ser det som et strategisk samarbejde. Det vil sige, at vi har fælles mål for, at opgaven lykkes, og derved undgår vi, at små knaster i dagligdagen overskygger ønsket om at nå de fælles mål.
Kenneth har altid arbejdet med jord, forsyning og anlæg og har de sidste tre år været tilknyttet CG Jensen. DSV Transport leverer netop nu materialer og transportydelser til store anlægsarbejder i Københavns Sydhavn samt til den nye Ringstedbane.

"Vores virksomhed bygger på tillid, både mellem kollegaer og i forhold til vores samarbejdspartnere, og det er en af årsagerne til, at virksomheden har vokset sig stærk, efter at den nye ejerkreds trådte til for få år siden," siger Kenneth. Læs mere om CG Jensen her

Første skridt er taget til kæmpeprojekt

Fra Femernprojektet for alvor skydes i gang, og frem til den røde snor skal klippes i 2021, skal der køres mange materialer. Vi er en del af Femern Business Park, der er et aktivt og eksklusivt netværk bestående af en bred vifte af virksomheder. Idémanden bag netværket er godsejer Anders Henriksen, som foruden at eje ejendomme på sydhavsøerne også er meget aktiv i at udvikle området med arbejdspladser.

"Et så stort byggeprojekt som Femernforbindelsen giver ikke nødvendigvis arbejdspladser til området. Det er for at sikre dem, at vi har etableret et netværk af 27 selskaber, der vil samarbejde om at skabe værdi i området. På den måde bliver indbyggerne ikke bare tilskuere til et kæmpe projekt," siger Anders Henriksen.

Med faste møder i kalenderen arbejder netværket på at skabe så mange job i regionen som muligt og, set med DSV Transports briller, få så stor en andel af kørslen som muligt. Mange af de 27 virksomheder, der er med i netværket, har også andre aktiviteter i regionen. DSV Transport planlægger fx at ansætte en sælger med ansvar for salget på sydhavsøerne.

Rigtig mange tons skal flyttes

Med udbygningen af Amager Ressourcecenter, som i folkemunde kaldes Amagerværket, skal der flyttes ikke mindre end 3.500 tons jord dagligt, og der er 12 lastbiler på opgaven. Det er overskudsjord, der køres til Nordhavn, hvor jorden bliver benyttet til landindvinding, og udbygningen af det område vil ligeledes stå på langt ud i fremtiden.

En varm julehilsen til dig

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et dejligt nytår. Vi glæder os til at tage hul på 2015, som byder på mange spændende opgaver og stor aktivitet. Femernprojektet og udbygningen af Ringstedbanen er to af de helt store, men vi har også mange andre aktiviteter foran os.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.
Lars Kristoffersen
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev