Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

DSVM Group og DSV Transport A/S får nye ejere

Fra og med den 28. januar 2015 har alle DSVM Groups datterselskaber fået nye ejere. Koncernen som har været ejet af Triton siden 2004 bliver overtaget af to investorer, Peter Korsholm, tidligere partner i EQT, og Kent Arentoft som er CEO i DLH, med støtte af en gruppe af institutionelle investorer bestående af FIH, PKA, Maj Invest og LD.

DSVM Group, som er en af Nordens førende aktører inden for transport og logistik, råstoffer og miljøvirksomhed, består af en række selskaber – MiljøTeam, Nymølle, Vandrens, DSV Transport og RGS 90 i Danmark, og RGS 90, GDL og Interlink i Sverige. Totalt omsætter gruppen cirka 3,6 milliarder DKK og har cirka 900 ansatte. Gruppen beskæftiger desuden flere tusinde samarbejdspartnere i form af vognmænd og underentreprenører via transportselskaberne i Sverige og Danmark.

– For Triton, der har ejet DSVM Group i mere end ti år, var det på tide med et ejerskifte, udtaler Peder Prahl, Managing Partner i Triton. Jeg vil samtidig takke ledelsesgrupper, ansatte og samarbejdspartnere for at have medvirket til DSVM Groups udvikling i disse år.

Der sker meget inden for bygge- og anlægsbranchen, og miljøsektoren har været og er stadig en branche med stærk vækst og gode fremtidsudsigter. Derfor kan vi se store udviklingsmuligheder for vores nyerhvervede virksomheder, siger Kent Arentoft og Peter Korsholm.

Det føles rigtig godt at vores koncern nu har fået nye langsigtede ejere, som vil fortsætte med at drive og videreudvikle datterselskaberne i gruppen, siger Per-Anders Hjort, Koncernchef i DSVM Group. Vi har udviklet os og er kommet langt siden koncernen blev dannet i 2004, og samtlige datterselskaber er i en god position og stærke på deres respektive virksomhedsområder.
For yderligere information:
DSV Transport A/S
Lars Buck Kristoffersen, adm. Direktør
Tel: +45 40 64 68 80
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev