Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

1.500 nye hestekræfter på landevejen

Med leverancen af to nye Volvo FH16-blokvognstrækkere er transport af maskiner og entreprenørgrej blevet styrket markant. Vallem Maskintransport har fået den ene sværvægter, og vi har udskiftet vores MAN med Volvos kraftigste lastbilmodel.
På landevejen kan vi nu transportere op til 100 tons på et træk, og på lukkede områder kan totalvægten komme helt op på 200 tons. Det er Erling, der styrer vores blokvognstrækker, og Johnny, der har godt fat i rattet på Vallems nye superlastbil. Begge chauffører er mere end tilfredse med valget af de nye lastbiler.

Styrker indsatsen på Sydsjælland og Lolland-Falster

John Konradsson er netop startet som sælger i DSV Transport med base i Rødby, og herfra skal han rådgive vores kunder og udvide kundekredsen.

"Der er allerede godt gang i mange af de fremrykkede aktiviteter på Lolland-Falster, og det er ikke tilfældigt, at vi har fået base ved Femernbyggeriet. Ud over Lolland-Falster skal jeg også opdyrke kunder på Sydsjælland, og jeg glæder mig til at komme rundt til nuværende og kommende kunder," siger John.

Med en baggrund som sælger i byggeindustrien og det store kørekort i baglommen, som også er blevet brugt i transportsammenhæng, er John godt rustet til opgaven.

Tager gerne en tørn med saltning og snerydning

I år har vinteren været meget mild, men vi har fra 1. oktober 2014 og skal indtil 1. april 2015 sidde klar ved telefonerne, og være klar til at rykke ud og salte og rydde vejene, når det er nødvendigt. Her er det Køgebugtmotorvejen, hvor vi har 12 lastbiler fra DSV Transport i stand-by, og som ved udkald bliver saltet og ryddet  af 2 kolonner med hver 6 lastbiler når det går løs.  

Gør hverdagen nemmere

"Når samarbejdet kører på skinner, gør det alting meget nemmere." Ordene kommer fra projektleder Jørn Schulze, som i snart 10 år har været tilknyttet virksomheden Tscherning, der har hovedkontor i Hedehusene.

"Vi samarbejder med DSV Transport, når vi skal have kørt materialer og jord, og jeg indrømmer blankt, at det fungerer. Om vi skal have kørt ét læs, eller der skal bruges 20 lastbiler, så er de der," fortæller Jørn. Tscherning råder selv over flere lastbiler, men ikke til transport af materialer og jord. Til den opgave bruger de DSV Transport som hovedleverandør.

Jørn sidder i virksomhedens afdeling for byggemodning og opbygning af fundamenter, hvor selve byggerierne påbegyndes. En anden afdeling står for nedrivning. De to afdelinger er næsten lige store, og Tschernings omsætning ligger tæt på en kvart milliard kroner.

Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev