Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Kæmpefly skal have ”mere asfalt”

Hen over sommeren skal vi køre 250.000 tons materialer og asfalt til Københavns Lufthavne i Kastrup, når en af startbanerne skal gøres 4 meter bredere i hver side.

Som den eneste lufthavn i Norden kan København nemlig snart forvente at modtage Airbus A380 fra flyselskabet Emirates – men luftens konge kræver ekstra plads.
Airbus A380 kan transportere op til 615 passagerer fra København til Dubai, og ifølge planen vil flyet i fremtiden tage turen en gang om dagen. Det er en spændende opgave, som vi glæder os til at løse for Per Aarsleff A/S.

Bornholms Lufthavn er også på banen

Til sommer sender vi tre lastbiler til Bornholm i 14 dage, så lufthavnens startbane kan få nyt slidlag. Da Bornholm kun råder over ganske få lastbiler, må vi til denne opgave benytte lastbiler fra Sjælland. Chaufførerne bliver på øen i de 14 dage, arbejdet udføres – og sommer på Bornholm lyder da også ganske rart.

Frem med flyttekasserne

Vores lejemål på Kumlehusvej i Øm udløber med udgangen af 2015, og i den forbindelse er vi i gang med at finde nyt hovedkontor til DSV Transport. Samtidig rykker de medarbejdere fra DSVM Holding, som i dag sidder i Øm, ind til RGS90 på Selinevej, hvor de samles med resten af koncernfunktionerne. Vi har endnu ikke fundet vores nye kontor til DSV Transport, men vi er i gang med at finde noget mere tidssvarende og moderne, som kan skabe rammerne for et selvstændigt DSV Transport hovedkontor.

Blandt mennesker og dyr

Danmarks store dyrskueplads i Roskilde lagde i tre dage græs til masser af fest og underholdning. Vi var på pladsen sammen med Nemgrus, og dedikerede kollegaer ydede deres ypperste og fik mange ordrer med hjem. Nemgrus er en spændende webplatform, hvor private kan bestille materialer og affaldscontainere. På dyrskuet spredte vi budskabet, og modtagelsen var positiv.

Så er den landet

Den nyeste udgave af vores populære chaufførhåndbog er nu kommet. Husk at sikre dig et eksemplar. Håndbogen skal altid være til stede i førerhuset, ligesom det er yderst vigtigt, at alle chauffører efterlever de regler og påbud, der er beskrevet i håndbogen. Konsekvenserne af overtrædelser rammer os alle, for vores kunder accepterer ikke, at der slækkes på sikkerhed og udstyr.

God sommer

Sommeren har sneget sig ind på os, og vi vil gerne ønske dig og din familie en dejlig sommer. Vi har som altid åbent hele sommeren og forventer at have travlt med blandt andet projektet i lufthavnen samt en masse andre spændende opgaver. Vi er klar til at servicere alle kunder døgnet rundt, alle ugens 7 dage.

Mange venlige sommerhilsner
Lars Kristoffersen
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev