Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Konceptlastbilernes indtog

De første konceptlastbiler med ensartet DSV Transport design er kommet på gaden, da vi ønsker at styrke vores virksomhedsprofil.

Det er ingen hemmelighed i branchen, at vi benytter os af dygtige vognmænd som samarbejdspartnere. For at styrke vores virksomhedsprofil ude på byggepladserne, samt i bybilledet, har vi i samarbejde med vognmændene fået de første konceptlastbiler på gaden, og flere er på vej. Vognmændene leverer lastbilerne og vi står for designet - alt sammen for at styrke samarbejdet og vores stærke brand, der har eksisteret siden 1976.

Vil du vide mere om mulighederne i det nye koncept, så kontakt os på 47 52 47 00.
Hvad er mere passende end at fotografere en konceptlastbil i Fredensborg slotspark.

En hel bydel vokser op

Enghave Brygge er det sidste område langs Københavns Havn på Sjællandssiden, og området fuldender nu den byudvikling, havnen har gennemgået de seneste 15 år. Enghave Brygge består af 10 nyanlagte øer, som fuldt udbygget vil rumme ca. 2.600 nye boliger og 1.600 arbejdspladser. Området forventes at være fuldt udbygget inden for 8-10 år og vil foruden de mange nye boliger også indeholde en metrostation, dagligvarebutikker, daginstitutioner, restauranter og caféer.

Byggeriet kræver meget materialekørsel, og vores lastbiler kører hele tiden til og fra byggeriet. Vi løser opgaven for C. G. Jensen.

Med Bella Center som nabo

Udviklingen af området omkring Bella Center er i fuld gang, og vi kører materialer til og overskudsjord væk fra byggepladsen. Om få år vil AC Hotel Bella Sky og et moderniseret Bella Center i Ørestad være omkranset af en ny bydel, Bellakvarteret, med små 2.000 boliger, butikker, caféer og omkring 5.000 arbejdspladser. Byggeriet skal stå klar inden for fire til fem år. Vi løser opgaven for Tscherning.

Godt gået!

Anlæggelsen af den store nye landingsplads i Københavns Lufthavn er nu gennemført til tiden, og vi vil gerne takke alle, der deltog og sikrede, at vi kom sikkert i hus. Nu kan de helt store fly – med hjælp fra os – lande sikkert i København.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev