Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Den første jordtip er på plads

Vi har længe været på udkig efter en jordtip, og nu er den første i drift i Lejre ved Roskilde.

Vi arbejder på at etablere en stribe jordtipper landet over og dermed blive ”herre i eget hus” – også når det gælder jordtipper.

Politiet får ”kørt” jord

Vi kører lige nu 35.000 tons jord fra Ejby ved Glostrup til vores jordtip i Lejre. Vi løser opgaven for G.V.L Entreprise A/S, som er i færd med at udvide Rigspolitiets kontorer på Ejby Industrivej med yderligere 10.000 kvadratmeter i tre etager.

Den nye ejendom skal huse Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center samt Nationalt Kriminalteknisk Center. PensionDanmark, som er bygherre på projektet, har en samlet investering i nybyggeriet på cirka 190 millioner kroner.

Stort tunnelbyggeri kræver meget kørsel

Den kommende Nordhavnstunnel vil afhjælpe trængselsproblemerne i området ved Nordhavn i København. En stribe af vores lastbiler er netop nu i gang med at transportere 200.000 tons jord væk, så første del af tunnelen på land kan blive etableret. Opgaven løber frem til midt i januar.

Når den færdige Nordhavnstunnel er etableret under Svanemøllebugten vil den forbedre den tunge trafiks adgang til containerterminalen og krydstogtterminalen. Nordhavn bliver således forbundet direkte til det overordnede statslige vejnet via Nordhavnstunnel og Nordhavnsvej. Udbuddet på selve tunnelen under Svanemøllebugten forventes først udbudt i 2018.

Vejen Fremad

DSV Transport er under konstant udvikling, og vi lægger mange kræfter i at ”møde markedet” og samtidig styrke vores kompetencer. Vores arbejdsmotto er ”vejen fremad”, hvilket går godt i tråd med vores hverdag på landevejene og med de opgaver, vi løser.

I samarbejde med en række professionelle rådgivere er vi ved at lægge fundamentet til virksomhedens fremtidige virke. Vi forventer, at det er på plads i begyndelsen af det nye år, og glæder os til at implementere de nye tiltag. Da fundamentet skal kunne bære, bliver hver en sten vendt for at sikre, at DSV Transport også i fremtiden vil være en yderst stærk spiller på transportområdet.

Nyt bestyrelsesmedlem i DSV Transport

Det er med glæde, at vi kan meddele, at Lars Syberg indtræder i bestyrelsen for DSV Transport A/S.
 
Lars er 47 år og har bred erfaring fra transport- og logistikbranchen, hvor han startede sin karriere hos Samson Transport i 1990. Siden har han arbejdet både nationalt og internationalt med logistik og supply chain og er i dag Supply Chain Direktør hos Zebra A/S, som ejer Tigerkæden. Du kan se Lars’ LinkedInprofil her.
 
Vi ser frem til samarbejdet med Lars Syberg.

Genkendelighed i trafikken

Da vi som bekendt arbejder på at skabe et ensartet udtryk på de lastbiler, som kører for os, er det kun passende, at vores direktør går forrest. Fremover vil Lars være nem at spotte, når han kommer susende.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev