Se dette nyhedsbrev i en browser

Indledning

Her modtager du det første elektroniske nyhedsbrev fra DSV Transport.
Vi er en stor virksomhed, med mange medarbejdere og samarbejdspartnere spredt ud over Danmark. Afstande og daglig travlhed sætter sine begrænsninger i den daglige kommunikation og det er nu engang enklere at arbejde godt sammen, hvis vi kender hinanden.
Her i 2012 vil du i slutningen af hver måned modtage nyhedsbrevet i din mailboks. Vi vil i hvert nyhedsbrev kort beskrive stort og småt, og det er vores håb at vi dermed lærer hinanden bedre at kende.
Har du noget på hjertet, så er du mere end velkommen til at sende mig et par ord eller give et ring.
Med ønsket om et fantastisk 2012.
Lars Kristoffersen

Sport og business

Med Parken i København som omdrejningspunkt, blev der sammen med kunder og kollegaer afholdt en stribe arrangementer sidste år. Det blev til hyggelig aftener, med god mad og hvor fodboldkampen blev aftenens dessert. Stemningen var høj og ordet frit.
Det var kampen mellem FCK og R: Standard de Liége , der afsluttede sidst års fodboldkampe og det var belgierne der velfortjent hev sejren hjem. Vi havde til gengæld fornøjelsen af at være sammen med dygtige kollegaer og kunder. Vi glæder os til at byde flere samarbejdspartnere med på "grønsværen" her i år.

Store opgaver midt i en vintertid

For at få bilerne kan komme hurtigere frem, skal E45, fra Skærup til Vejle Nord, udvides. Det kræver materialer. Masser af materialer. Der skal i alt leveres 210.000 m3, samtidig med at store mængder jord skal køres væk. Der bliver kørt op til 3.700 m3 materialer på travle dage, hvilket holder 20 lastbiler i konstant drift.
Til det nye hospital byggeri ved Århus er en aftale på transport af 40.000m3 materialer på plads og med mulighed for mere.
På Sjælland er transporten af materialer til Nordhavnstunnellen begyndt. I alt skal der køres 300.000 tons materialer og transporteres den dobbelte mængde jord væk.
Holbæk – Vig motortrafikvejen byder på meget transport også i 2012 hvor 325.000 tons skal på lastbilhjul.
Skovvejen ved Elverdam skal forbedres og der transporteres 70.000 tons og samme mængde skal der transporteres til Slagelse omfartvej.
Frederiksberg Kommune byder nu på daglig kørsel af 3 – 5 lastbiler. Det er container, kran, sne og materiale kørsel. Aftalen er på tre år med mulighed for forlængelse.
Ny genbrugsstation på Bispeengen ved København åbner til sommer og her sikrer kontrakten kørsel i fem år frem, med årligt 2.500 container tømninger.

Er du konkurrencedygtig?

For er være konkurrencedygtig, når de mange tons skal med på ladet, er det vigtig at kunne stille op med et 7 akslet træk. Derfor er der gang i investeringerne landet rundt hos vognmændene. Hvordan har du planlagt dine nye investeringer?
Jeg vil gerne høre fra dig, hvis du er i tvivl om dine næste indkøb af materiele.

Lars Kristoffersen
Frameld dig dette nyhedsbrev