Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Vi styrker ved at fokusere

Med ønsket om at styrke vores arbejdsprocesser og it-løsninger vil Nicolai Raun fra årsskiftet fokusere på netop dette område, samtidig med at han vil blive mere involveret i kørselsafdelingen.
 
Det er ligeledes besluttet, at administrationen fremover skal ligge under regnskabsafdelingen, med henblik på at samle den regnskabsmæssige del af DSV Transport i én enhed. Rasmus Møllebæk overtager løbende frem til 1. januar 2016 ansvaret for al administration, der ligger uden for regnskabsafdelingen. 

Vores nye spændende kontorbygning

Vi er snart klar til at tage det første spadestik til vores spændende fremtidige arbejdsplads.
 
Den nye bygning bliver opført på en ubebygget grund på Gammel Marbjergvej i Hedehusene, som med sin beliggenhed ud til motorvejen vil give os stor eksponering og gode tilkørselsforhold. Det nye kontorhus vil skabe rammerne for en moderne arbejdsplads og understøtter de planer, vi har for fremtiden i DSV Transport. Vi forventer at kunne flytte ind i slutningen af 2016.
Det nye hovedkontor bliver et tydeligt fyrtårn i vores strategi ”Vejen Fremad”.

Den store Sverigestur

Vores kranafdeling i Jylland har været på spændende opgaver i Sverige og Norge.
Her har de samlet tanke og kørt mange kilometer.

Vores vejbro er kommet til Rødovre

For at trafikken kan glide har vi monteret vores flytbare entreprenørbro på Brunevang i Rødovre. En stor bebyggelse er under opførelse i området, og Brunevang er gravet godt og grundigt op. Broen giver plads, selv til de største lastbiler – dog kun i én retning ad gangen.

Glædelig jul

Nu varer det ikke længe, før vi kan fejre jul og skyde det nye år ind. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sende dig og dine de varmeste julehilsner og et lykkebringende nytår.
 
Året, der kommer, byder på nye muligheder og udfordringer for DSV Transport. Vi er godt rustet til at håndtere begge dele, og som du ved, arbejder vi på en ny strategiplan, som skal fremtidssikre DSV Transport og gøre os endnu mere konkurrencedygtige i en verden, der er under konstant forandring. Jeg glæder mig til at præsentere strategien for dig i begyndelsen af 2016.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev