Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Så blev strategien skudt i gang

Endelig kom vi i luften med vores ”Vejen fremad”, og lørdag den 30. januar blev mange timers strategiarbejde søsat på Comwell i Korsør. På trods af at det faldt på en lørdag, stillede stort set alle mand op.
 
Efter at Lars Kristoffersen havde budt velkommen, gav den ene ejer af DSV Transport, Kent Arentoft, sit syn på fremtiden for virksomheden. Kent kom med ideer til udvikling, investeringer og ønsket om at virksomheden skal vokse sig endnu stærkere i branchen.
 
OL-guldvinderen Niels Laulund kom efter Kent på scenen. Niels gennemgik temaet ”Guldet vindes i hverdagen”, og forklarede hvorfor ingen vinder en guldmedalje uden at træne og sætte det rigtige hold.
 
Niels’ indlæg gav god mening i forhold til det arbejde vi har sat i gang med at bringe DSV Transport sikkert ind i fremtiden.
 
Lars Kristoffersen tog efterfølgende hul på præsentationen af strategiplanen, som skal sætte retningen for DSV Transport de kommende år. Der er mange planer og initiativer som nu skal implementeres og indarbejdes i vores hverdag. Alt sammen for at sikre en lovende fremtid for DSV Transport.

DSV Transport sikrer nødvendig kapacitet af kærrebiler

Vognmand Preben Jensen har efter 35 år som selvstændig vognmand valgt at stoppe. Preben har ønsket at lastbiler og chauffører fortsat skal køre for DSV Transport, og tilbød os derfor at købe hans lastbiler. DSV Transport har, med virkning fra 1. februar 2016, valgt at købe Prebens seks lastbiler, og har tilbudt de erfarne chauffører ansættelse i virksomheden.
 
Med købet af Prebens lastbiler sikrer vi at vi fortsat kan levere kærrebiler, som en del af vores ydelser til bygge- og anlægsbranchen.
 
DSV Transport ønsker med dette køb at sikre nødvendig kapacitet, og har ingen intentioner om at købe flere lastbiler, eller at overgå til egenproduktion. Vi ønsker at udvikle vores vognmænd, og har i strategiplanen flere initiativer på vej.

Så er vi i gang

Nu går gravemaskinerne snart i gang, og vores nye byggeri i Roskilde bliver til virkelighed.
 
Til at begynde med er der opsat to iøjnefaldende skilte på pladsen, som vil holde dig opdateret om byggeriet frem til indflytningstidspunktet. Vi er så småt gået i gang med flytteprojektet ved at flytte vores værksted og containere til Nymølle i Hedehusene.

Fire nye på stribe

Vores Middelfartafdeling har fået fire nye Mercedeslastbiler. De nye lastbiler erstatter ældre og utidssvarende lastbiler og skal sikre, at vi stiller med stærkt materiel – i samarbejde med vores mange trofaste lokale vognmænd.

Ny ordre fra Munck

Vores Middelfartafdeling har netop indgået aftale med Munck Forsyningsledninger a/s om levering af ca. 80.000 ton kabelsand. Kabelsandet kommer fra Nymølle Stenindustri a/s og skal overholde strenge specifikationer. Et af kravene er en maksimal kornstørrelse på 6 mm og termisk resistivitet på under 0,8 (K*m)/W.
 
Leverancen skal benyttes, når der skal nedgraves kabler til erstatning for to 150 kV-luftledninger. Den ene forbindelse går fra Fredericia til Fynsværket, og den anden fra Hårby på Fyn til Sønderborg på Als.
Der bliver etableret 47 depotpladser, som skal reetableres efter opgavens afslutning. Nymølles grusgrave i Ålsbo, Skallebjerg og Andholm er velplaceret til opgaven, og Nymølle er samtidig i stand til at leve op til de særlige specifikationskrav.
 
Hele entreprisen skal være afsluttet i foråret 2017.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev