Se dette nyhedsbrev i en browser

En toårig aftale er nu i hus

Aarhus afdelingen har nu en aftale på plads med STARK. Udkørsel af materialer og krankørsel op til 150 tonsmeter. Aftalen er en fortsættelse af et udmærket samarbejde, som nu er sikret yderligere to år frem i tiden.

Ny kollega i Roskilde

Den 15. april er Ole Vestergaard startet
og skal arbejde for Miljøteam. Ole skal stå for at etablere Miljøteams på Sjælland og sideløbende løse opgaver for DSV Transport. Ole kommer fra et job som projektleder hos Marius Pedersen, og før det hos HCS, hvor Ole havde opgaver inden for udvikling og styring af dagrenovations-opgaver.
Ole vil dele kontor med container- og entreprenørafdelingen og derigennem opbygge et godt samarbejde med gruppen. Tag godt imod Ole.

Nu ruller de 7-akslet træk

Mogens Jensen fra Tølløse har nu sat sit første
7-akslet træk i drift.
Med den højere totalvægt er Mogens Jensen nu klar til at matche de nye muligheder med 54 tons på akslerne. Lars Kristoffersen vil gerne hjælpe med idéer og muligheder, til de vognmænd der går med investeringstanker om 7-akslet træk.
Foto: Steen, der har et sikkert greb om rattet, har hurtigt vænnet sig til at håndtere den ekstra aksel på traileren.

Rund fødselsdag

Torsdag den 19. maj fejrede vi Inge Veerman og det blev til 60 lys i lagkagen. Inge har i 26 år arbejdet i bogholderiet, hvor fakturering er hovedopgaven.

Tillykke til Inge.

Flot fremmøde på årets vognmandsmøde

Lørdag den 14. april stillede over 100 vognmænd om morgenen op til det årlige møde med DSV Transport. Lars Kristoffersen bød velkommen, og gennemgik formiddagens program. Udfordringerne for transportbranchen er stadigvæk til at få øje på, men det lysner, og mange anlægsopgaver er søsat og flere kommer til. DSV Transport arbejder benhårdt på at få så mange af opgaverne i hus som muligt.

DSV Transports nye logo
blev præsenteret og organisationens svenske topchef, Per-Anders Hjort, gennemgik fordelene ved det fælles grafiske design. Der blev samtidigt appelleret til alle om at få implementeringen af det nye logo til at køre på skinner.
Der var mange spørgsmål fra de fremmødte vognmænd, og Lars Kristoffersen svarede og forklarede på bedste vis.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvm.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev