Se dette nyhedsbrev i en browser

Ny bestyrelsesformand i DSV Miljø Holding

Efter 36 år forlader Leif Tullberg det DSV Miljø, han selv var med til at starte i 1976. Dengang var det en del af DSV, men i 2000 blev miljødelen skilt fra, og Leif Tullberg blev administrerende direktør. Det fortsatte han med, da kapitalfonden Triton I fire år senere købte selskabet, men i 2006 forlod han den daglige ledelse for i stedet at indtage posten som bestyrelsesformand.

"Da Triton købte DSV Miljø lovede jeg at blive i to år for at sikre en god overgang. Nu har jeg været med i otte, så man kan ikke sige, jeg render af pladsen," siger Leif Tullberg.

"Det har været en fantastisk rejse med DSV Miljø. Der har hele tiden været nye og spændende udfordringer - finanskrise, omstruktureringer og etableringen af et nyt holdingselskab i Sverige, bare for at nævne de seneste. Jeg har længe ledt efter det rigtige tidspunkt til at forlade min formandspost, men må erkende, at det helt rigtige tidspunkt aldrig kommer. Der er altid noget mere, man gerne vil gøre. Derfor har jeg besluttet, at nu er det nu. DSV Miljø er godt rustet til fremtiden. Vi har en ny stærk koncernledelse, som jeg har fuld tillid til og ejere, der ønsker at videreudvikle virksomheden, så jeg er sikker på, det også fremover bliver et spændende sted at være vognmand og medarbejder, og kunderne vil også fortsat kunne regne med super service," siger Leif Tullberg. 
Ny bestyrelsesformand bliver den erfarne svenske industrimand Finn Johnsson. Han har lang erfaring som bestyrelsesformand og bestyrelsesmedlem i nogle af Nordens største selskaber som AB Volvo og Skanska AB, dels som administrerende direktør i internationale koncerner som eksempelvis Mölnlycke Healthcare AB og United Distillers LTD.
 
Finn Johnsson tiltræder som formand, når Leif Tullberg fratræder på en generalforsamling den 11. juni.
 
"DSV Miljø er mit hjertebarn, og selvom jeg ikke længere vil have min gang i virksomheden, så vil jeg følge den tæt. Der er så mange dygtige medarbejdere, jeg vil sige tak til – uden jer var DSV Miljø aldrig kommet så langt, og med jer er jeg sikker på, virksomheden kan nå længere endnu," siger Leif Tullberg.

Sikke en fest

Det er ikke hver dag vi kan fejre to på én gang, der har 25 års jubilæum. Det kunne vi den 25. maj i Roskilde, og det gik ikke stille af sig. Richard Nielsen og John Frederiksen tog imod de mange fremmødte gæster, som med deres besøg gav de to trofaste kollegaer en dejlig dag. I alt kom op imod 250 gæster, og alle fik en festlig eftermiddag. Den store grill og de dygtige serveringspiger gav ingen mulighed for at forlade "festpladsen" på tom mave.

Nu er det nye logo på plads

Ønsket om, at alle selskaberne i DSV Miljø familien får et fælles udtryk, er nu ved at falde i hak. Med det gennemgående symbol, er der et fælles udtryk, med plads til forskellige navne.

Hovedfirmaet er DSVM Group, med hovedkontor i Malmø. Dette navn erstatter DSV Miljø, og vil ikke blive markedsført. I Danmark er der fire aktive selskaber, og de får alle samme symbol og typografi, men med forskellig farve i symbolet.

Mange vognmænd er i gang med at skifte til det nye logo, og vi appellerer til de sidste om at få skiftet lysskilte og dekorationer. Vi satser kraftigt på, at alle kører ind i feriemåneden med nyt logo på alt materiel.

Flere aftaler på plads i Aarhus

Forlængelse af aftalen med Aarhus Kommune er på plads. Kørslen omfatter containerkørsel til tre genbrugspladser. Den nye aftale løber frem til udgangen af 2013.

Dong Energy har også valgt at forlænge deres aftale, som sikrer kørsel af aske mellem Esbjerg Værket og Kollund. Samtidig er kørslen på selve værkets område også med i aftalen, som løber frem til sommeren 2013.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvm.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev