Se dette nyhedsbrev i en browser

Vi udvider mod vest

For at styrke vores arbejdsområde på Fyn og i Jylland, har vi den 1. juni overtaget vognmandsforretningen AN-Bilerne Hans Halskov A/S. Firmaet holder til i Ringe på Fyn, og indtil videre vil firmaet blive drevet fra denne adresse. Kunder, kontrakter og goodwill overgår til DSV Transport, hvor Hans Halskov vil fortsætte som salgschef for afdeling syd. Kørselsleder Niels Jørgensen vil ligeledes fortsætte, så kunderne oplever samme høje service, som før overtagelsen. Der arbejdes på at sammenlægge Ringe og Vejle afdelingerne i et nyt fælles kontor.

Finanskrisen har bragt Hans Halskovs firma ned i en størrelse på omkring 20 egne lastbiler, og begrænset brug af hjælpevognmænd. Det betyder, at størrelsen på virksomheden giver begrænsede muligheder for at opretholde en effektiv salgs- og kørselslederfunktion. De ydelser kan DSV Transport tilbyde, og dermed skabe sund økonomi i forretningen.
Vi byder vores nye kolleger velkommen.

6 meter grus blev til 6 måneders job

Med en hverdag hvor der er kamp om opgaverne, og konkurrencen er skarp, gælder det om at yde lidt mere.
Den tilgang har heldigvis de fleste hos DSV Transport, og Ole Basse er en af dem, som lige giver kunden lidt mere end forventet. Da Ole skulle ud og grabbe 6 meter grus af på brobyggeriet ved Grenåbanen, var det et job, der bare bestod af den opgave. Ole gav gutterne på pladsen lidt hjælp med en skovl da der skulle læsses, og det gjorde en forskel. Sjakket på pladsen ønskede fremover, at Ole kørte materialerne til og fra brobyggeriet, indtil opgaven var løst.

Det nye logo er nu snart skiftet

Der går længere og længere tid imellem du møder en lastbil, eller ser en container, med det gamle DSV logo. Til de få af jer, der endnu ikke har fået skiftet logoet, benyt sommeren til at få det gjort. Når sommerferien er gået på hæld, er det vores håb, at alle vores samarbejdspartnere har fået jobbet gjort.

Rigtig god sommer til alle

Det er med ny optimisme, vi kan gå sommeren i møde. Dette forår har budt på flere kørselsopgaver, end vi har oplevet de to foregående år. I vores bestræbelser på, at ingen af vores samarbejdspartneres lastbiler skal stå ubrugte på pladsen, er det med glæde, at vi nu mest ser, at alle lastbiler er på landevejen. Vi vil alle bestræbe os på, at holde denne udvikling på rette spor i fremtiden.

Mange sommerhilsner til alle
Lars Kristoffersen
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev