Se dette nyhedsbrev i en browser

International virksomhed med lokal styrke

Selvom DSV Transport hører til i den store DSVM Group, med hovedkontor i Malmø, så bliver der ikke lagt skjul på vigtigheden af lokal ledelse.
 
"Vi arbejder hårdt på at tage det bedste fra to verdener", fortæller øverste chef for koncernen, Per-Anders Hjort. "Styrken ved at arbejde på flere markeder har oplagte fordele, såsom vidensdeling, udvikling og ikke mindst at være uafhængig af konjunkturerne på et enkelt marked. Et andet vigtigt parameter er flowet af information mellem kunder, kontorerne og vognmændene, ja helt ud i de enkelte førerhuse skal vi kunne respondere. Det har vi mulighed for at få til at spille på grund af vores størrelse." fortsætter Per-Anders.
Udvikling af nye beslægtede forretningsområder står også højt på dagsordenen i Malmø kontoret.
Der åbner snart en stor genbrugsplads i Gøteborg med samme kompetencer som det danske RGS 90. Andre tiltag, der ligger i forlængelse med transport, er på tegnebrættet. "Vi har omkring 2.500 lastbiler, der kører på vejene hver dag. Nye former for transport og håndtering af det der bliver transporteret vil se dagens lys, så vores samarbejdspartnere ikke skal lade lastbilerne holde stille." siger Per-Anders.

"Sverige og Danmark er de dominerende markeder for selskabet. Norge og Finland står på "To-do" listen. De markeder skal vokse for os, og det kræver tilstedeværelse. Netop det har vi forstærket i Danmark ved at åbne kontoret i Middelfart, og dermed styrket vores marked i netop den region. Ved at være tilstede og have medarbejdere der har stor ekspertise og erfaring, som vi har i Danmark, kan vi udvikle resten af Norden." slutter en optimistisk Per-Anders Hjort.
Per-Anders Hjort er øverste chef i DSVM Group, og han ser optimistisk på fremtiden og mulighederne.
Markmand Lars Christensen fra DSV Transport holder snor i de fjorten lastbiler, der lagde asfalt natten igennem.

40.000 kvadratmeter asfalt

I Københavns Nordhavn har vi kørt tonsvis af asfalt til Skanska's udlæggermaskine. Opgaven blev løst som natarbejde, da transporten fra asfaltfabrikken i Køge til Nordhavnen glider lettere om natten.
 
Først bliver der udlagt et bundlag bestående af ti centimeter "gab", og derefter et to centimeter slidlag. Bare til transporten af bundlaget krævede det 293 ture fra værket til udlægningen. I alt blev der transporteret 11.000 tons til begge lag. Arbejdet på pladsen blev styret af Skanska formanden Kenneth Petersen, og det syv mand store sjak arbejdede i ti nætter for at få arbejdet gjort færdigt. Asfalten bliver lagt ud med fald mod midten, så overfladevandet kan styres og renses. Det er RGS 90, der skal benytte området til sortering af affald.

Flot tilslutning

Traditioner tager tid at bygge op. Det gælder også opbygningen af de "aktive" traditioner.
 
Sidste år deltog vi i DHL stafet for første gang, og i år stillede vi med syv hold i alt. DSVM Group dannede et hold, RGS 90 stillede med to hold og DSV Transport med hele fire hold. Der var også en del der kom forbi og heppede på løberne.
 
Når der er syv hold, er der jo også et vinderhold. Det var holdet med Nicolai, Helene, Susanne, Karsten og Karin. Tiden var 2.25.07 og var således et minut bedre end hold to, der også var fra DSV Transport.
 
Kantinen i Øm diskede op med lækre sandwiches, og alt i alt blev dagen en stor succes for alle deltagende.

Tillykke til Peter Basland

Et hjørne er blevet rundet og et tillykke
skal lyde til administrerende direktør Peter Basland fra RGS 90. Peter fyldte 50 år
den 18. september og blev fejret på bedste vis af samarbejdspartnere, kollegaer, familie og venner.

Skanderborg Kommune forlænger aftalen

Vi har forlænget vores kontrakt for "vintertjeneste" i Skanderborg Kommune, således at den gælder endnu et år.

Siden 2008 har vi kørt vintertjeneste for Skanderborg Kommune. Vi betjener i alt tre ruter i kommunen.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev