Se dette nyhedsbrev i en browser

En mere enkel hverdag

Efter 10 år som selvstændig vognmand, besluttede Allan Sachmann sig for, at ændre sin hverdag.

"Siden sommeren 2012 har jeg kun kørt for DSV Transport, og det har betydet, at jeg nu kan koncentrere mig om kun at løse kørselsopgaver. Opgaverne med at fakturere, rykke for penge og skaffe nye kunder, er løftet væk fra mine skuldre og "flyttet" til DSV Transport," fortæller Allan. Selv indkøb af dieselolie er blevet en del af samarbejdet, for Allan kan ikke tanke til den dieselpris, som DSV Transport kan skaffe brændstof til. Allans kunder er også flyttet med. Kunderne kan nu direkte bestille kørsel i DSV Transports kørselsafdeling. Fordelen er, at kunderne altid kan blive betjent, for hvis Allan er optaget, er der altid hjælp at hente i afdelingen.
 
Før Allan blev vognmand, har han kørt rundt i Danmark og Europa. Allan kører med en kun to år gammel tyskbygget lastbil og en velfungerende italiensk kran.
Allan er på en spændende opgave, og byggepladsen er "Den Blå Planet" – Danmarks nye akvarium.

Metro-byggeri tømmer Sortedams Sø

Det store metrobyggeri i København er godt i gang, og vi skal levere materialer til en ikke helt almindelig byggeplads. Sortedams Sø skal lægge jord til et af de tre områder, hvor de enorme tunnelboremaskiner skal begynde deres 15 kilometers graven under hovedstaden.

Til brug for opdæmningen skal der sænkes en "mur" ned i vandet, som består af et stålgitter fyldt med sten. Når dræningen er færdig, kan vi begynde at fylde området op med materialer. I alt skal der 150.000 tons materialer til, for at skabe den store byggeplads. I de næste fire år bliver arealet en travl byggeplads, og når tunnelbyggeriet er færdigt, skal søen gendannes. Det betyder dermed, at materialer skal køres væk igen til den tid.

Ny telefonaftale i hus

Den nye telefonaftale mellem DSV Transport og Telenor er trådt i kraft den 14. september. I forhold til den eksisterende aftale er der sket nogle ændringer.

Der kan vælges mellem tre forskellige pakker, som er afhængige af dataforbruget. Det er de sidste tre måneders dataforbrug der afgør, hvilken pakke du får. Bemærk på skemaet nedenfor, at du får fri MMS. Hvis du får pakke nr. 2, kan du bestille et ekstra SIM-kort til en iPad eller bærbar computer uden ekstrabetaling. SIM-kortet er kun til dataforbrug. Med pakke nr. 3 kan du bestille hele to ekstra SIM-kort uden ekstrabetaling.

Ønsker du at ændre din pakke, skal du kontakte Annette Andersen på mail aa@dsvm.dk eller på telefon 47 52 47 00.

Succesfuld sammenlægning

Efter at AN-Bilerne og DSV Transport (Vejle) blev lagt sammen, og åbnede et nyt fælles kontor i Middelfart, har det været spændende at se om eksisterende kunder har fulgt med.

Det ser nu rigtigt positivt ud. Der er netop hentet store opgaver hos eksisterende kunder. For Sejer Pedersens vedkommende, skal der transporteres omkring 30.000 tons materialer til og fra byggepladsen, der kommer til at huse den nye idrætshal i Svendborg. For firmaet Per Aarsleff, skal der løses opgaver i Odense, og for Hansson & Knudsen drejer det sig om kørselsopgaver i Nyborg.
DSV Transport har gennem overtagelsen af AN-Bilerne fået et godt fodfæste på Fyn og i Trekantsområdet.

Der kører stadigvæk mange vogne med gamle skilte

Vi har fået nyt logo, men der er desværre mange vognmænd, som endnu ikke har fået skiftet skiltene.

Få det venligst gjort, tak!
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev