Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Stor tilslutning til vognmandsmøde

Sonnerupgaard dannede rammerne om dette års vognmandsmøde på Sjælland. Over hundrede vognmænd mødte op, selvom mødet foregik en lørdag. Formiddagen bød på flere spændende indlæg og en grundig gennemgang af DSV Transports strategiplan ”Vejen fremad”, som skal sikre os en solid førsteplads inden for vores ”sportsgren”. Desuden præsenterede DSV Transport en danmarkspremiere.

Store projekter med mange tons kørsel

Anlægsprojektet TP50, en af etaperne på Banedanmarks nye dobbeltsporede, elektrificeret jernbane mellem København og Ringsted, kræver enorme mængder materialer, og selvom vi ikke i første omgang fik kørslen med materialer, har vi alligevel fået noget kørsel. Det drejer sig om knap 70.000 tons materialer, som vi er blevet bedt om at levere. Det er en rigtig god oplevelse.

Slagelse Sygehus skal udvides

MT Højgaard skal opføre nyt sengeafsnit til Slagelse Sygehus. Den nye sygehusbygning indrettes med fødestuer i stueetagen og to yderligere etager med i alt 140 sengepladser. Det samlede areal bliver ca. 16.000 m2. Vi skal transportere 90.000 tons overskudsjord til deponering og materialer til byggepladsen. Den nye bygning skal stå klar i begyndelsen af 2018.

Ny genvej til pilsnerne

I Taastrup bygges en ny adgangsvej til Carlsbergs store depotområde. Vejen skal også give adgang til Postnord og en nyopført energicentral. Vi skal levere 30.000 tons materialer og køre lige så mange tons jord til deponering. Projektet skal være færdigt inden sommerferien.

Godt samarbejde fortsætter

Vores gode samarbejde med STARK i Aarhus er nu blevet forlænget. Vi har gennem mange år samarbejdet med STARK om distribution af deres varer fra lageret i Aarhus til kunder i området fra Horsens til Silkeborg, Bjerringbro og Randers samt på hele Djursland. Vi kører med to til seks biler om dagen, afhængig af sæson. Vi benytter kranlastbiler med seks til syv meter langt lad, og ved større hejseopgaver trækker vi på vores kraftige kranlastbiler.

Ny strategi betyder nye medarbejdere

Produktionschef

Du bliver personaleansvarlig for 15 medarbejdere og får det overordnede ansvar for budget og resultater i produktionsafdelingen, som varetager kørsels- og ordreafvikling. Læs mere om stillingen her.

Salgschef

Med reference til den adm. direktør får du det overordnede ansvar for budget, resultater samt personale i en salgsorganisation med 12 medarbejdere. Læs mere om stillingen her.

Markmand

Du får, i samarbejde med kollegaerne i entreprenørafdelingen, ansvaret for gennemførelsen og koordineringen af sagerne for opnåelse af den optimale løsning. Jobbet vil desuden bestå af udtagning af jordprøver og mersalg. Læs mere om stillingen her.

Projektkoordinator/Miljøingeniør

Du får, i samarbejde med kollegaerne i jordafdelingen, ansvaret for myndighedsbehandlingen, med fokus på den optimale løsning med hensyn til bortskaffelsen af jord. Læs mere om stillingen her.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev