Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Fælles baneprojekt

Køge Bugt-Banen skal opgraderes, og M.J. Eriksson A/S er allerede i fuld gang.
Banen, som er lukket for tog i to måneder, skal være klar igen i slutningen af august. Vi kører i fuld fart med materialer og skærver. Vi skal levere i omegnen af 30.000 tons materialer og køre 100.000 tons skærver til jernbaneanlægget. Skærverne bliver sejlet til Køge Havn, hvor de bliver hentet og transporteret videre til jernbanestrækningen.
På samme sag, har et samarbejde mellem Roskilde og Lystrup-kontoret sikret DSV Transport en stor ordre, som betyder at kranafdelingen i Lystrup skal handle og transportere i alt 71.000 sveller til Køge Bugt banen.
 
Projektet kører over cirka to måneder, hvilket betyder, at 12 lastbiler dagligt vil tage turen fra betonfabrikken i Fredericia til Køge Bugt-Banen.

En rigtig god løsning

DSV Transport A/S har indgået en aftale med Ballerup Kommune, som giver os eneret til at levere jord til etablering af støjvolden ud mod Ring 4. Vi er meget glade for den dialog, vi har haft med Ballerup Kommune, og aftalen falder i god tråd med vores strategi ”Vejen fremad” om adgang til jorddepoter, udtaler Thomas H. Larsen. M.J. Eriksson A/S har lavet en tilsvarende aftale med Ballerup Kommune om opbygning af støjvolden.

Ny Salgschef og Produktionschef for region Øst

Jan og Lars starter samtidigt hos DSV Transport d. 1. august 2016, hvor de skal igennem et opstartsforløb for at lære virksomheden at kende.
Salgschef
Jan Jørgensen
Produktionschef
Lars Dich-Johansen

Ny erfaren markmand

Thomas Nielsen er vores ny markmand på Sjælland med tilknytning til hovedkontoret i Roskilde. Thomas’ opgaver bliver at gennemføre og koordinere opgaver i dialog med kunder, kørselsafdelingen, vognmænd, chauffører og sælgere. Thomas har drevet egen entreprenørvirksomhed i 17 år og ved derfor alt, der er at vide om branchen. 

Byggeriet er godt i gang

Vores nye hovedkontor i Roskilde begynder nu at tage form, og vi følger arbejdet med stor spænding. Jordarbejdet er skudt i gang, og fundamentet klar til at blive støbt. Overskudsjord bliver kørt til den nye støjvold i Ballerup.

”Vi er blevet filmet”

Korte præsentationsfilm skaber stor opmærksomhed. Lastbilforhandleren Nyscan på Sjælland valgte for nylig at markedsføre sig gennem en film med en ny, flot Scania og gjorde i den forbindelse en af vores trofaste vognmænd til ”filmstjerne”. Det var en rigtig god oplevelse.

Flere konceptlastbiler

Vores konceptlastbiler bliver mere og mere synlige i gadebilledet. De udgør et stærkt marketingværktøj for DSV Transport A/S, og vi er glade for, at vores trofaste vognmænd bakker op om projektet. Det gør det muligt at sende endnu flere konceptlastbiler ud i trafikken. 

Vi er tæt på vores mål

Da vi lancerede DSV Transport A/S’ Facebookprofil i april i år, havde vi et håb om at nå tusind følgere inden oktober. Profilen er blevet taget godt imod, og vi har snart rundet de 900 følgere. Mange af jer har klikket på ”like”-knappen og delt vores opslag. Vi vil gerne takke for jeres opbakning og samtidig opfordre jer til fortsat at dele idéer og indlæg.

Vi ønsker dig en god sommer

Hvad end ferien holdes i Danmark eller udlandet, vil vi her fra DSV Transport A/S gerne ønske dig og dine en dejlig sommer. Kør forsigtigt i sommertrafikken. 
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev