Se dette nyhedsbrev i en browser

Hverdagen hænger sammen

På en almindelig hverdag kører der utroligt mange lastbiler fra DSV Transport rundt mellem grusgrave, jordtip, asfaltfabrikker og genbrugspladser. Specialtransporter, krankørsel og container-transport giver meget kørsel. Afstemningen for alle kilometerne, tons og materialer skal samles, og ende med en faktura til rette kunde og korrekt afregning til vognmændene.

Erfarne medarbejdere hos os samler trådene, og en af dem er Inge-Lise Hansen. Siden påsken 1996, hvor Inge-Lise fik et barselsvikariat på DSV kontoret i Skuldelev, har hun gjort sit til at hverdagen fungerer. "Hver opgave har sit eget "forklæde". Vognmanden afleverer sine kørselssedler og vejebilag sammen med forklædet. Vi tilretter og taster informationerne, så kunden får en korrekt faktura og vognmanden får sin afregning. ", fortæller Inge-Lise.
 
Året igennem byder på forskellige udfordringer og varierede kørsler, og kombinationerne af lastbiler kræver også, at der er styr på hvilken type bil der køres med. Tonsvis af materialer med et hav af varenumre skal ligeledes på plads, inden den rigtige afregning kan foretages.

120.000 tons materialer

Fremtidens bygninger til sortering af vores kontanter er ved at blive opført i Taastrup. På modsatte side af hvor DSV ligger i Taastrup, er der nu gang i planeringen og udgravningen til BKS fremtidige bygninger.

Vi begyndte at køre materialer i midten af november og frem til slutningen af foråret. Samlet skal vi transportere 120.000 tons materialer, og det er en opgave, der ligger godt for os midt i vinterens mørke.

Asfalt på den nye vej til Odden

Fra februar skal der køres asfalt til den nye motortrafikvej ved Vig. Der køres 1.900 tons asfalt om dagen, hvis vejret tillader det. Det er Gab, der skal lægges ud på tilkørselsveje og rastepladser. Selve slidlaget kan først lægges ud til foråret. Til april skal der ligeledes køres asfalt til selve vejen, og så er det 3.500 tons om dagen vi taler om, der skal transporteres.
I alt skal vi transportere 150.000 tons asfalt, inden der kan komme vejstriber på den
nylagte asfalt.

Den nye motortrafikvej, der skal give bilisterne en hurtig og sikker vej til Mols-Linien, åbner den 30. september.

Store maskiner kræver stærkt grej

Vi har netop flyttet to af de store gravemaskiner, som begge har arbejdet på et stort havne- projekt i Swinoujscie i Polen.

Den store af maskinerne, en CAT 385, som vejer ca. 100 tons skal arbejde på Køge Havn med havneudvidelsen. Den anden maskine, en Liebherr R-954 vejer
ca. 55 tons skal videre til
Helsingør Havn.

Begge maskiner er udstyret med en ekstra lang gravearm, og bliver brugt til havne- og kystsikringsarbejde.

Julen banker på døren

Efter et barsk år for mange er det dejligt at kunne lukke julehyggen ind, og sammen med familien nyde nogle dage med god mad og gaver.
 
Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at takke alle DSV Transports medarbejdere, vores samarbejdspartnere og kunder for, at vi kom fornuftigt gennem 2012, og jeg håber samtidigt, at vi sammen kan skabe gode resultater i det kommende år.
 
Rigtig glædelig jul og godt nytår
Lars Kristoffersen
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev