Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Hele 250.000 tons skal væk

I de kommende 21 uger skal vi for Peter Madsen Rederi A/S køre 250.000 tons havnebund væk fra havnen i Frederikshavn, hvis dybde øges med en halv til to og en halv meter for at skabe mere plads under kølen på Søværnets skibe.
Havbundsmaterialerne bliver gravet op med gravemaskiner, og kørt til deponering, da de er forurenet med skibsmaling og andre kemiske stoffer. Vi kører 12 timer om dagen, syv dage om ugen.

1.000 nye parkeringspladser

Rejsende i Københavns Lufthavn kan se frem til 1.000 nye parkeringspladser.
Passagertallet i Københavns Lufthavn stiger år for år, og det smitter naturligvis af på efterspørgslen efter parkeringspladser. Det betyder, at mange rejsende har svært ved at finde en ledig bås blandt lufthavnens i alt cirka 12.000 parkeringspladser.

Der bygges i mange havne – også i Københavns Nordhavn

Der findes et sted, som ligger ud til Øresund og samtidig er en del af Østerbro.
Her mødes grønt og blåt og skaber en rolig, harmonisk helhed. Det lyder smukt. DSV Transport kører netop nu materialer til området i Nordhavn, som er døbt Sundmolen.
Vi skal i alt transportere 100.000 tons jord bort fra området, efterhånden som byggeriet skrider frem.

Nu kan sneen bare komme an

DSV Transport har indgået en fireårig kontrakt om vintertjenesten i Helsingør Kommune. Vi har fået ansvaret for alle de vigtigste veje i kommunen. Vintertjenesten er vigtig for os i de kolde måneder, og vi glæder os, til sneen begynder at falde.

”Vejen fremad” tager form!

Festligt rejsegilde i vores nye hovedkontor i Roskilde.
Da vi lancerede strategien ”Vejen fremad”, delte vi samtidig planen op i kampagner af seks måneders varighed, og vi er allerede kommet langt. Vi har netop taget hul på den anden periode, som løber fra oktober 2016 til april 2017. Hegnspælene for perioden blev slået fast ved sidste lederseminar, og målene evalueres i april.
Vi har opstillet seks fokusområder:
  Branding og positionering
  Salg og markedsudvikling
  Forretningsudvikling
  Produktion
  Administration og it
  Organisation og ledelse
For hvert fokusområde findes en stribe underpunkter. Lad os se på de foreløbige resultater for det første fokusområde, nemlig branding: Rejsegildet for DSV Transports nye hovedkontor tiltrak sig megen opmærksomhed, konceptlastbilerne bliver mere og mere synlige på landevejene, og vores Facebookside er kommet rigtig godt fra start.
 
Der er mange mål, der skal nås, og al opbakning fra kollegaer og vognmænd er værdsat.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev