Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Nyt blod bag rattet

Mads Frid Christensen er bare 22 år gammel og allerede selvstændig vognmand. Bag rattet i sin nye lastbil er Mads travlt beskæftiget med at køre for DSV Transport.
 
Mads fuldførte chaufføruddannelsen i 2015 og udstod sin læretid hos vognmand Mogens Jensen. I sin tid hos Mogens Jensen kørte Mads også for os, og det fungerede så godt, at Mads ikke var i tvivl om, at sådan skulle det også være, når han blev vognmand. I marts 2016 startede Mads som selvstændig vognmand og med at køre fast for DSV Transports kran-grab-afdeling.

Stor ros fra en kunde

Efter sommerferien blev vores Lystrupafdeling kontaktet af Cramo, som manglede plads til nogle pavilloner og gerne ville leje sig ind hos os.
 
Det kunne vi ikke tilbyde, siger afdelingsleder Per Bertram Hansen, men vi kunne tilbyde dem transport af selvsamme pavilloner. Det skulle stå sin prøve, og Ole fra Cramo i Lystrup gav os chancen for at bevise, at vi var de rette til opgaven.

Aarhus skal holdes ren

– ny stor aftale til DSV Transport A/S

En 6 årig kontrakt med Aarhus Kommune er nu på plads, og underskrevet, og dermed kan en mangeårig relation mellem Aarhus Kommune og DSV Transport A/S genoptages i et nyt stort samarbejde. Opgaven lyder på at tømme de mange underjordiske ”skraldespande” i Aarhus by.
 
Det er en ordentlig mundfuld med i alt 146.400 tømninger om året. Opgaven er tredelt og består af henholdsvis dagrenovation, glas/plast og pap/papir. Det kræver seks specialbyggede trailerlastbiler med elstyrede bagaksler, vejeenheder monteret på chassis og avanceret krangrej. Lastbilerne skal køre på HVO-syntetisk brændstof, der sikrer CO2-neutral drift.

Kontrakten løber fra 1. oktober 2017.

To kontrakter er i hus

I Nordsjælland har vi vundet en opgave om fast kørsel for seks genbrugsstationer. Med to lastbiler, der kan håndtere 85 m3 gren- og træaffald på ladet, kan vi hurtigt få ryddet op. Vi har monteret specialgrabber på de to lastbiler, så læsningen kan foregå effektivt.
 
På Midtsjælland skal vi fra og med april køre på ni genbrugsstationer. Kontrakten gælder de næste fem år og vil holde 10 lastbiler i gang. Det er forvogn og hænger-lastbiler, der skal løse opgaven med de op til 7,2 meter lange containere.
Her ses Lars Hermansen i færd med at læsse haveaffald i Birkerød. Når de to containere er fyldt op, går turen til Frederiksværk, hvor affaldet bliver forarbejdet til biomasse. Lars er tredje generation af vognmænd i familien – hans farfar startede som vognmand helt tilbage i 1948.

Ny jordtip i Taastrup

Et ønske om at skabe en støjvold har skabt mulighed for at lave en lille naturpark i Taastrup med sø, kælkebakke og udsigtsområde.
 
Vi skal køre godt 75.000 m3 jord til området. Når parken er færdig, bliver den en grøn plet til glæde og gavn for områdets beboere.

Husk det nu!

Som nævnt holder vi vognmandsmøde 22. april i Roskilde.
Samme dag vil der være rundvisning på vores nye kontor, som håndværkerne lige nu arbejder på højtryk for at gøre færdigt, til du kommer.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev