Se dette nyhedsbrev i en browser

Du ser dem ofte ...

Siden det blev tilladt at køre med 7-akslet træk som trailerkombination,
er der nu kommet mange i drift.
John var den første herhjemme, der købte den kraftige FH 16 med 750 heste.
Vognmand John Jensen, der driver sin forretning i Roskilde, var blandt de første der investerede i en 4-akslet trailer. "Jeg så fordelen ved at kunne have flere tons med, når jeg alligevel skulle køre, og jeg har ikke fortrudt den ekstra aksel," oplyser John. Det blev en 4-akslet trailer John købte og ikke kombinationen med en 4-akslet trækker. "Jeg følte ikke, at fire aksler på trækkeren var en sikker kombination, da der kommer mange tons fremme på ladet, og det kan blive "lidt for spændende," når der skal tippes af." Selv med en 4-akslet trailer skal der holdes godt øje med underlaget, inden alle tons skal af. Det kræver erfaring, og den erfaring har John, der har været vognmand siden midten af halvfjerdserne. I de fleste år har John kørt fast for DSV Transport.

Dieselforbruget er steget lidt siden John gik til 54 tons totalvægt, men regnet ud på transporterede tons, ser regnestykket fornuftigt ud.

Et godt samarbejde fortsætter

Med forlængelsen af kontrakten mellem NCC Roads og DSV Transport, er der sikret kørsel i asfaltsæsonen for 50 til 70 lastbiler dagligt.

Kontrakten er forlænget frem til april 2015, med mulighed for endnu et års forlængelse. Ud over kørsel med asfalt, indeholder aftalen også maskinflytninger og materialekørsel. Aftalen gælder for Sjælland og øerne.

Det var områdecheferne fra NCC, nemlig Kim Krøis og Jesper Larsen, der sammen med Thomas Gehrmann og Lars Kristoffersen fra DSV Transport, underskrev kontrakten i Køge den 17. januar.

Tre store opgaver ruller nu

Den tyske dagligvarekæde Lidl er ved at få opført et stort centrallager i Køge. Der skal transporteres 275.000 tons jord og materialer mellem byggepladsen og Kamstrup Grusgrav. Derfra tages der grus med til byggepladsen og overskudsjord med retur. Der køres med op til 50 lastbiler hver dag, og dermed transporteres der cirka 20.000 tons jord og materialer dagligt. Sagen er kommet i hus i samarbejde med Nymølle, og løses for HM Entreprenør, Horsens.
Kvæsthusmolen, København - Tæt på det nye skuespillerhus er et nyt underjordisk tre-etagers parkeringsanlæg under opførelse. Der skal transporteres 190.000 tons jord og materialer, hvor en del dog forventes at blive sejlet til Køge. En meget kompleks opgave, da der skal spunses og graves under vandniveau. Opgaves startede primo januar og forventes at køre ind til januar 2014. Vi udfører opgaven for NCC Construction.
I Hedehusene er DSV nu i gang med at få opført deres nye hovedkontor. Der skal transporteres 165.000 tons jord og materialer i forbindelse med byggeriet, og beskæftigelse forventes frem til sommerferien.
Ordren er givet af Brdr. Christensen, Ikast.

Spændende udfordringer driver Nina

DSV Transport arbejder i et marked med en tæt konkurrence. Hos DSV Transport arbejder der en stribe dedikerede medarbejdere, der får hjulene til at rulle.

På DSVM Group's hovedkontor i Malmø, er Nina Altrrac ansat som Bussiness controller og har været ansat der i 9 måneder. Opgaverne omfatter alle 7 driftselskaber i koncernen. Nina har fx medvirket til udvikle fælles budgetplatforme og månedsrapporteringer. Ved at have samme målepunkter og ensartet opsætninger, vil der fremover være muligt at dannes overblik, på en effektiv måde. Nina kommer ofte rund i alle selskaberne, så der er et kendskab til, og forståelse for, at tingene ikke altid udarter sig, som budgetterne er skrevet. 

Nina kommer fra den danske succes virksomhed Novo Nordisk. Privat er Nina også fremme i skoene. Sidste år blev en olympisk triathlon disciplin gennemført, og hjemme er der en større børneflok at holde styr på.

Der er stadigvæk vintermørke

Nu har de fleste vognmænd skiftet tagskiltene, så vores nye logo kan ses i trafikken. Det er bare så ærgeligt, når der kommer en lastbil kørende en mørk morgen med slukket tagskilt. Husk at tænde, tak. Og til de få, der stadigvæk kører med gammelt logo, få det nu skiftet.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev