Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Det store, årlige vognmandsmøde

Det er med glæde vi oplevede så stort fremmøde, til dette års vognmandsmøde.
 
Tak til alle jer der deltog, og for en spændende formiddag. Der var også flot tilslutning til indvielsen af vores nye hovedkontor, hvor frokosten blev indtaget.

Så blev vores nye hovedkontor indviet

I forlængelse af årets vognmandsmøde, blev dørene slået op, og der blev vist rundt i vores nye hovedkontor.
 
Frokosten på den nye adresse sørgede pølsevognen for, og stemningen var høj hele dagen. Vi er hos DSV Transport glade for nu at have fået en bygning, der både kan bruges i hverdagen og til arrangementer, i selskab med vores mange vognmænd og chauffører. Udenfor holdt der tre sprit nye konceptlastbiler, klar til test, og de var meget populære. Tak for en dejlig dag, i godt selskab.

Vognmandsgruppen er en hjørnesten

Et stærkt kort i vores virksomhed er vognmandsgruppen, der yder en stor indsats i udviklingen af DSV Transport.
 
Gruppen består af 10 vognmænd, der hver sidder i en treårig periode. Vognmandsgruppen mødes og kommer med ideer, der er til fælles fordel og styrker vores markedssituation.

Steen Hansen er en af vognmandsgruppens trofaste medlemmer, og har kørt for os i godt 30 år. Steen har dog valgt at stoppe, og takkede af i lørdags.
Tak til Steen for mange gode år i dit selskab.

Sådan styrker vi også DSV Transport

Vi arbejder på mange forskellige områder i vores forretning. Derfor giver det god mening, at alle afdelinger understøtter andre forretningsområder. Det giver jo god mening, at hvis en kunde bestiller et kranløft, skal han sikkert også have en container, eller to.
 
Ved at stå sammen og – for at blive i kransproget – løfte i flok, sikrer vi mere kørsel til vores mange vognmænd. Vi skal også samarbejde med mange flere vognmænd i fremtiden, derfor arbejder vi konstant på at ”udklække” nye vognmænd. Til det har vi bl.a. udviklet en mentorordning og meget andet.
 
Se vores film ovenfor, der måske kan tiltrække og inspirere kommende generationer af vognmænd.

2017 bliver ikke som sidste år

De sidste par år har været præget af kæmpeopgaver, som f.eks. Ringstedbanen – en opgave, som ryddede hylderne for lastbiler, når det gik hedest for sig. Det gav udfordringer for alle, at vi indimellem ikke kunne stille med lastbiler nok til vores mange trofaste kunder.
Kæmpeopgaverne på Sjælland lader endnu vente på sig, men modsat de sidste år, får vi mange mindre opgaver. Bare i den forløbne uge har vi landet 300.000 tons, der skal køres som mindre opgaver, og som giver os en større fleksibilitet.
 
På Fyn og i Jylland, har vi til gengæld hentet to rigtig store opgaver, der kræver meget rullende materiel.

Et nyt samarbejde med vognmændene er skudt i gang

Da vi er på konstant udkig efter at styrke vores vigtigste samarbejdspartnere, vognmændene, søsætter vi nu et nyt koncept.
 
Vognmændene kan vælge tre tilknytningsformer i samarbejdet med os. De kan vælge mellem at være guld, sølv eller bronze vognmand. Vi har udarbejdet et skema med fordelene ved de enkelte kategorier, så hver enkelt vognmand kan se, hvad der passer bedst til netop hans forretning. For at opnå fordele, skal der jo også ydes. Vi sætter loyalitet højest, men også en stribe andre parametre spiller ind, i hvilken kategori vognmanden kommer i.

Vi glæder os til at implementere vores nye koncept.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev