Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Rekordstor aktivitet i vest

DSV Transport i Jylland og på Fyn oplever i øjeblikket historisk stor aktivitet.
Vi har landet en række meget store ordrer, som har givet travlhed på kontorerne i Lystrup og Middelfart. Store opgaver i Odense, Holstebro og ved Viborg samt flere nye længerevarende samarbejder med nye kunder har sendt et rekordstort antal biler på gaden.

53.000 læs materialer

DSV Transports deltagelse i etableringen af jernbaneforbindelsen mellem Ringsted og Femern vil vare frem til 2021. Det er etape E2001 og E2002, som vi kører for M. J. Eriksson, og det bliver til rigtig mange tons kørsel.

Så er vi i gang...

Med Drivers Academy er vi igen ”first movers”, så vi fortsat kan tiltrække dygtige chauffører.
 
Vores første kursist, Lærke, har netop bestået køreprøven til kategori C og skal nu i gang med sin anden praktikperiode. Efter sommerferien skal Lærke i gang med kørekortet til kategori C og E, og til oktober er hun klar til fastansættelse som chauffør hos en af DSV Transports vognmænd. Når hun har opnået det store kørekort, skal Lærke køre i praktik hos den erfarne chauffør Henrik ”Turbo” i kærrebil.

Nyd sommeren, og kør forsigtigt

Det har været et spændende forår med mange store opgaver, og vores kollegaer i Vestdanmark har travlt – også til glæde for sjællandske vognmænd.
 
Her fra mit kontor vil jeg gerne ønske dig og din familie en dejlig sommer. Nyd den, og kør forsigtigt.
 
Mange hilsner
Lars Kristoffersen
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev