Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

En god Aarhushistorie

I oktober har vi indgået en kontrakt med Aarhus Kommune om tømning af de nedgravede kuber i byen. Til at løse opgaven indsætter vi seks specialbyggede lastbiler, hvis opbygning ikke før er set i Danmark.

Erfarne kræfter til blokvognsafdelingen

I oktober startede Søren True i blokvognsafdelingen. Han kommer med stor erfaring inden for transport. I mange år styrede han egne og ”fremmede” lastbiler hos et udlejningsfirma, og før det kørte Søren selv lastbil, primært entreprenørkørsel.

”Det er et godt sted, jeg er kommet til, med friske kollegaer. Og det er et rart kontor, DSV Transport har fået her i Roskilde,” siger en glad Søren.

- og til salgsafdelingen

John Plytsgaard er netop startet i vores Roskildeafdeling. John kommer fra et job, hvor hverdagen stod på disponering af kørsel, tilbudsgivning og koordinering af medarbejderne. Her hos os skal John hellige sig salg af vores ydelser. Fra at overskudsjorden køres til jordtip, til byggelementerne der løftes på plads. John har selv erfaring med at styre de store lastbiler, og som han selv siger, ”intet inden for transport kan overraske mig.”

Der blev festet

Det gik ikke stille for sig, da over 200 gæster kom for at feste med John og Richard, som kunne fejre jubilæum i slutningen af september. Kantinen på Gammel Marbjergvej i Roskilde var stuvende fuld.

Store projekter på vej

Vi kan med glæde oplyse, at vi har modtaget en ny stor ordre. DSV Transport har indgået aftale med M.J. Eriksson om levering af samtlige materialer og jord til opgradering af næste etape af Kalundborgmotorvejen syd om Regstrup.
Set i lyset af det begrænsede udbud af store infrastrukturprojekter er en ordre i denne størrelse særlig vigtigt for DSV Transport og vores vognmænd. Det er den anden store ordre, vi har fået fra M.J. Eriksson på Sjælland i 2017. Den anden er opgradering af jernbanestrækningen fra Ringsted til Nykøbing Falster. Disse to opgaver vil komme til at fylde meget i 2018.
 
Vi er meget glade for ordrerne og John Frederiksens indsats i forhandlingerne, og vi ser frem til samarbejdet med M.J. Eriksson, som også vil kræve en stor intern samarbejdsindsats mellem salg og produktion.

Vi åbner en jordtip mere

I oktober åbner vi en ny jordtip på Fanøvej 13 i Lejre. Vi starter op med dozer og klargøring, så vi kan modtage overskudsjord fra Ørestaden og andre opgaver. Jorden skal bruges til terrænændringer. For at genoprette og bevare de bedst mulige dyrkningsforhold ønsker grundejeren at foretage jordforbedrende tiltag med brug af overskudsjord fra bygge- og anlægsarbejder.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev