Se dette nyhedsbrev i en browser

Stort fælles asfaltmøde

Selvom DMI havde varslet snestorm den 18. marts, kom flere end 60 vognmænd til det indkaldte stormøde på Benløse Kro, hvor temaet var "asfalt."
Inden årets mange asfaltopgaver rulles i gang, er det givende at kridte banen op og få vendt årets muligheder og udfordringer. Samtidig blev de skærpede sikkerhedskrav fra entreprenørerne fremlagt på bedste vis af Lars Christensen fra DSV Transport.
Thomas Petersen, fra Københavns Lufthavn, stillede op på Benløse Kro og gennemgik sikkerhedsreglerne på den store arbejdsplads. Der stilles store krav til godkendelser, inden lastbilen med asfalt kan passere sikkerhedsvagten. Chaufføren skal samtidig have papirerne i orden og være godkendt. Sikkerhedsreglerne er omfattende, men er ikke til at komme uden om.

Årets store kontrakter blev gennemgået, og der blev også tid til, at alle de fremmødte kollegaer kunne udveksle erfaringer med hinanden.

Store mængder på kort tid

Grusgraven Svogerslev Syd åbnede sidste år i december.

Frem til den 28. februar i år, er der rullet 9.350 lastbiler ud fra grusgraven alle læsset med materialer. "Vi har på få måneder haft stor aktivitet i den nye grusgrav, og på godt to måneder er der leveret 326.000 tons materialer." fortæller salgs- og produktchef Palle Svendsen fra Nymølle.

Den nyåbnede grusgrav har blandt andet leveret materialer til opfyldning af Sortedamssøen, og til det store byggeri i Køge, hvor Lidl opfører et centrallager.

Svogerslev Syd rummer ca. 3 millioner tons materialer, hvilket rundt regnet giver ca. 90.000 lastbillæs.

Søen er blevet til én stor arbejdsplads

Metrobyggeriet i København er i fuld gang, og skal stå klar med 17 nye stationer om fire år. DSV Transport kører 150.000 tons materialer til at fylde en fjerdedel af Sortedamssøen op ud mod Øster Søgade.

Dette arbejde foregår indtil marts 2013. Herefter skal der laves vægge der skal afstive udgravningen af skakten. Det foregår indtil november 2013, og vil ifølge entreprenøren, Copenhagen Metro Team, være den mest støjende periode, hvor man vil kunne mærke vibrationer i hele området.

Fra november 2013 til maj 2016 skal skakten graves ud og tunnelerne bores. I den periode vil der være meget tung trafik til og fra Øster Søgade. Der skal transporteres jord og andet materiale fra byggepladsen til Nordhavn og mange lastbiler vil fylde i gadebilledet. Derfor vil man ensrette Øster Søgade i retning mod Fredens Bro. Det er også i denne periode der arbejdes i døgndrift.

Tillykke til Richard

Den 13. marts kunne vi fejre Richard Nielsens 60 års fødselsdag.

Mange havde trodset sneen
, og var kommet til Øm for at fejre Richard, der er velkendt i transportbranchen. Richard har i 26 år arbejdet som afdelingsleder for landbrugs- og volumentransport hos DSV Transport.

Richard er en respekteret person, og er kendt for sin professionelle tilgang til opgaverne.

Nu er vores nye IT-system snart implementeret

Det store arbejde med at få vores nye Visma IT-system på plads er snart ved vejs ende.

Det var Middelfart-afdelingen, der i slutningen af december var de første til at benytte systemet. Senere kom entreprenørafdelingen i Roskilde til, og derefter var det containerafdelingens tur.
I Aarhus mangler nu kun container- og kranafdelingen, som forventes at komme på i midten af april.

Administrationschef Nicolai Raun har ansvaret for det krævende projekt, og ifølge ham skal alt være på plads inden sommerferien.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev