Se dette nyhedsbrev i en browser
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del nyhedsbrevet

Du er inviteret til vognmandsmøde!

Vi vil gerne invitere dig og dine kollegaer til det store årlige vognmandsmøde den 10. marts fra kl. 8.00-12.00 på Hotel Scandic, Ved Ringen 2, Roskilde.
Vi har morgenkaffen klar fra kl. 7.30, og efter vognmandsmødet byder vi på frokost i hovedkontoret på Gammel Markbjergvej i Roskilde. Her holder vi åbent hus med vores samarbejdspartnere omkring vognmandskonceptet, og det vil være muligt at få svar på spørgsmål omkring fordele og rabatter, samt nye løsninger.

Du er velkommen til at tage for dig, fra pølse-, pandekage- og kaffevognene, og du kan møde folk fra Scania, Mercedes og MAN, som præsenterer lastbiler og folk fra Lastas, der stiller op med trailer.

Så kom og vær med og få en god snak med dine kolleger, samt lidt mad og drikke. Vi glæder os til at se jer til en spændende dag i godt selskab.

Mange læs bliver kørt til og fra Kalundborgs nye havn og motorvejsforlængelse

Byggeriet af Ny Vesthavn i Kalundborg er godt i gang. Vi skal i alt køre 190.000 tons materialer til byggeriet for NCC. Samtidig indpumpes der 900.000 tons sand, der skal udgøre fundamentet i havneudvidelsen. Vi kører til og fra byggepladsen frem til efteråret. Havnen forventes at stå klar i marts 2019.
 
Vi er ligeledes godt i gang med kørslen i forbindelse med forlængelsen af motorvejen mod Kalundborg. Kunden er M.J. Eriksson, og DSV Transport står for levering af alle materialer og jord til opgradering af etapen syd om Regstrup.

Jubilæum: Fra Skuldelev til Roskilde

Det er nu 30 år siden, Ida Pedersen blev ansat hos DSV i Skuldelev, hvor grunden til virksomheden blev lagt. Siden har Ida haft mange arbejdsopgaver, og i dag er hun tilknyttet vores regnskabsafdeling, hvor hun bl.a. er ansvarlig for udbetaling af løn. Tak for mange gode år, Ida. Vi ser frem til endnu flere.

Fra butik til transport

For et år siden blev Kristine ansat i entreprenørafdelingen i Roskilde. Kristine er butiksudlært, men da læretiden var veloverstået, fik hun en lille datter.
 
”Da forretninger snart har åbent altid, så er det svært med små børn. Så da jeg så, at DSV Transport søgte en speditionselev, søgte jeg jobbet,” siger Kristine og fortsætter.

“Det er en helt anden industri, jeg er kommet til, og hverdagen er meget mere varieret her end i en forretning. Der er meget nyt jeg skulle lære, så de første måneder var udfordrende. Tonen i transportbranchen er også noget anderledes, end i butiksverdenen, men der er også stor forskel på at sælge briller og på at flytte tonsvis af materialer. Jeg er nu faldet godt til og har ikke fortrudt skiftet."
Uddannelsen som speditør er toårig, og Kristine skal skrive en fagprøve, der skal forsvares, inden hun kan få sit uddannelsesbevis. Hos DSV Transport inkluderer uddannelsen seks ugers skolegang på Roskilde Handelsskole.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lk@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev