Se dette nyhedsbrev i en browser

Store nye ordrer til Fyn og Jylland

Der er nu indgået en aftale med NCC Roads A/S, hvor vi skal transportere ca. 120.000 tons asfalt fra asfaltfabrikkerne i Kolding og Odense, til motorvejsudvidelsen mellem Middelfart og Nørre Aaby på Fyn. Vi forventer at levere ca. halvdelen i 2013 og resten i 2014, og i 2015 skal der køres asfalt til slidlag.

Med HME A/S i Aars, har vi lavet en aftale omkring leverancer til IKEA Skejby. Arbejdet er påbegyndt, og der skal køres jord bort og tilføres sand og stabilgrus – i alt en ordre på op til 142.000 m3.
 
Der er tale om en stor ordre, som der er arbejdet benhårdt på at få i hus.
Læs mere om IKEA's byggeri her

Når det bliver vinter igen

Der var også succes i forbindelse med Vejdirektoratets store udbud af vinterbekæmpelsen.
I alt 22 ruter blev tildelt Region Vest, hvilket er en stor udvidelse set i forhold til de vinteraktiviteter vi hidtil har været involveret i. Der forhandles i skrivende stund kontrakter med vognmænd til ruterne, og både dette arbejde, samt daglig koordinering sker fra kontoret i Lystrup.

Hjulene ruller, og der skal køres mange læs...

Vi vil gerne tale med vognmænd der vil være med til at løse bl.a. ovenstående opgaver for os i det jyske og fynske.
 
Kontakt: Claus Vesterskov på 87 43 10 42 (Aarhus-området) Niels Jørgensen på 63 40 20 55 (Sydlige Jylland & Fyn) og Per B. Hansen 87 43 10 46 (Vinterbekæmpelse)

Nu køres der asfalt

Vinteren har været alt for lang i år, men nu er der kommet gang i asfaltkørslen. Omfartsvejen mellem Tuse og Vig er nu ved at få lagt belægning. Frederik Landbo fra NCC kan fortælle, at der til hele projektet skal lægges godt 150.000 tons asfalt ud. Asfalten bliver lagt i tre lag, hvor det øverste lag er slidlaget. NCC skal ud over asfaltentreprisen også have entreprisen på autoværn, dyrehegn og flisebelægningen på rastepladserne.

Slagelse Omfartsvej

Nu er asfaltarbejdet godt i gang på omfartsvejen ved Slagelse. Vi er ved at køre 25.000 tons asfalt til vejprojektet. Omfartsvejen skal åbne ved udgangen af dette år.

Danmarks største byggeplads

Udbygningen af Metroen i København er i fuld gang, og vi kører nu 58.000 tons jord væk fra området ved Vasbygade, hvor der skal bygges en opkørsel til Metrovognene, når de skal serviceres. Jorden køres til Nordhavnen, hvor den indgår i et stort opfyldningsprojekt.

Næste nyhedsbrev kommer til juni. 
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev