Se dette nyhedsbrev i en browser

Kæmpe transportmesse i Herning

Sæt det første kryds i kalenderen til Danmarks største transportmesse 2019.
Den 21. til 23. marts kan du møde os på udstillingen Transport 2019 i Messecenter Herning. Kommer du til Herning, så glæder vi os til at se dig på vores stand, som du finder i Hal J med standnummer 7148.
 
 

Årets vognmandsmøde

Sæt det andet kryds i kalenderen, når vi afholder årets vognmandsmøde.
Den 6. april holder vi årets vognmandsmøde, så sæt lige et kryds i din kalender. Vi mødes den 6. april kl. 8.00 på Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej 15. Fra kl. 12.00 til 15.00 vil der være udstilling af lastbiler og servering af frokost på vores hovedkontor. Vi glæder os til at se dig.

Så skal vi snart i gang!

Ny spændende asfaltaftale med YIT starter op til den nye sæson fra april.
Vi skal køre materialer til to asfaltfabrikker, og asfalt fra fabrikkerne til anlægs- og vedligeholdelsesarbejde på Sjælland. Derudover har YIT fået kontrakten med Københavns Kommune om asfalt-leverancer, og det giver meget kørsel til os. Vi skal også stå for kørsel af maskiner, og når asfaltfræserne er i gang, er vi der med lastbiler. 

Verdens bedste trailer til asfaltkørsel

Vognmand Danny Vallem har fået verdens første tre-akslede korte trailer, hvor den bagerste aksel er drejbar.
Den normale ”citytrailer,” har kun to aksler, men nye regler giver nye muligheder for at have flere tons med. I dag skal der kun være tre meter mellem bagerste aksel på trækkeren og forreste aksel på traileren. Det giver en ekstra aksel og dermed en fordel, når der ikke skal køres asfalt, men materialer. For med flere tons på akslerne kan traileren bruges til andet en asfaltkørsel. Det er godt set af vognmanden i Svinninge.

Erfarne nye kræfter i kørslen

Vi byder velkommen til Christian Kiel

Den 1. februar startede Christian Kiel som kørselsleder i vores Roskildeafdeling. Ud over, at Christian har erfaring som kørselsleder, så har han også siddet bag rattet i de store entreprenør-lastbiler. Christian har følt sig velkommen hos os, og han er glad for jobbet. Tag godt i mod Christian.
 

To gange 40.000 tons

Et stort byggeri i Nordsjælland er skudt i gang.
 
Området i Skibstrup er ved at byggemodnes, og der skal køres 40.000 tons jord væk. Efterfølgende skal der samme mængde materialer til byggepladsen.
 
På området skal der etableres en lille by af rækkehuse. Entreprenøren er Gravmand A/S, og vi står for alt jord- og materialekørsel. Op til 12 lastbiler om dagen kommer til at være på opgaven.
Frameld dig dette nyhedsbrev