Se dette nyhedsbrev i en browser
Invitation fra bogholderiet
Kære vognmand
Du og din bogholder indbydes hermed til læringsdag, der omhandler korrekt udfyldning af forklæder og bilag.

Lørdag d. 7. september 2013 - fra kl. 10.00 - 14.00, Kumlehusvej 1, 4000 Roskilde.

Vi sidder på kontoret og er klar til at hjælpe og svare på spørgsmål, så medbring jeres bilag, så laver vi forklæderne sammen.
Vi starter grillen og serverer pølser med tilbehør, så kan I bruge ventetiden fornuftigt.
Vi håber at I vil bakke op omkring arrangementet, og ser frem til en hyggelig og informationsrig dag.
Tilmelding senest fredag d. 30. august 2013 til receptionen i Øm. 

Tilmeld dig enten på mail recepfaelles@dsvm.dk
eller p
å
tlf. 47 52 47 00.

Spændende byggeprojekt på Bryghusgrunden

For 353 år siden, i 1660, fandt der en opfyldning af havnen sted, så der senere kunne bygges et bryghus midt i hovedstaden. I 1767 blev det første øl så brygget på Kongens Bryghus, og det fortsatte frem til 1923, hvor bryggeriet blev nedlagt. Bryghuset nedbrændte i 1960, og frem til nu har pladsen været udlagt til parkerings- og legeplads.

I 2013 blev det første spadestik taget til et nyt spændende byggeprojekt, som fremover skal huse Dansk Arkitektur Center, kontorer, lejligheder, legepladser og en cafè. Byggeriet skal stå færdigt i 2017.

DSV Transport skal køre 150.000 tons jord væk fra byggepladsen, og løbende køre materialer til byggeriet.

En hektisk måned

Nu er vi langt inde i høstsæsonen, og i den måned hvor høsten står på, er der hver eneste dag omkring 50 lastbiler på landevejen, som kører med korn og rasp. Samtidig med at kornet kommer hjem fra markerne, skal landmændene have kørt kalk til jorden, så næste års udbytte kan sikres.

I år har sommeren været solrig, og trods den ringe nedbørsmængde, ser årets høstresultat ud til at give et positivt afkast.

Skærver til Lejre – Vipperød jernbanen

Den 8. august lagde skibet Hagland til kajs i Holbæk. Skibet var lastet med skærver, til baneudbygning af jernbanen ved Lejre, og der skulle 100 læs til, før skibets lastrum var tømt. Skærverne var hentet i Bergen, og DSV Transport havde opgaven med at få materialerne transporteret sikkert frem til byggeprojektet.

Milliard-udvidelse af Raffinaderiet

Den igangværende udvidelse af Shell Raffinaderiet i Fredericia kræver megen transport, og DSV Transport skal blandt andet transportere 30.000 tons forurenet jord til RGS90 i Kolding. Byggeperioden er planlagt til at vare cirka tre år, så der bliver løbende transportopgaver til og fra området.
Til højre ses Bjarke Møller, formand for Arsleffs og Henrik Augustenborg, chauffør hos Cronholt Transport. Arbejdspladsen ligger for enden af Langelinie Alle, som er en meget trafikeret ringvej. 

Langelinie-projektet giver megen kørsel

I Odense er der skudt et stort kloakarbejde i gang, hvor renovering og udbygning af kloaksystemerne i Langelinie-kvarteret, skal sikre området samt Odense Å. Udbygningen skal fremtidssikre kloaksystemerne mod de øgede mængder nedbør, der truer ude i fremtiden.

Projektet strækker sig over fire år. I alt skal der køres 220.000 tons materialer til og fra området. For at sikre den interne transport, under renoverings- og udbygningsarbejdet, skal der tilknyttes en 4-akslet lastbil. Pladsforholdene er meget begrænsede i Langelinie-kvarteret, så der stilles store krav til både entreprenørerne og transportørerne.

Spændende naturprodukt på Fyn

Naturmaterialet bentonit er en plastisk lerart, som har specielle egenskaber, der udnyttes i mange sammenhænge. Bentonit kan f.eks. indgå i produktionen af kattegrus, kosmetik og membraner. Da bentonit findes i Fyns undergrund, er der opført en fabrik til bearbejdning og forædling af materialet i Odense, og det giver en del kørsel, som DSV Transport skal varetage.

Lige nu bliver 25.000 tons opgravet bentonit transporteret fra udgravningen i Tåsinge til Svendborg Havn, hvor det bliver lastet og sejlet til Västerås.
Send dit forslag til et spændende indlæg, der kan bringes her i nyhedsbrevet. Send dit forslag til Lars Kristoffersen på lars.buck.kristoffersen@dsvtransport.dk. Indlæg der bliver bragt, udløser tre flasker dejlig rødvin til initiativtageren.
Frameld dig dette nyhedsbrev